به تعریف خارجیها دلخوش نکنید!(خبر ویژه)
تفسیر قانون اساسی درباره مسئولیت رئیسجمهور در اجرای قانون اساسی مشخص است و روحانی نباید اشتباه خاتمی و احمدینژاد را تکرار کند.
سایت الف با اشاره به اظهارات اخیر روحانی در اردبیل نوشت: موضوع قدیمی و تکراری «مجری بودن قانون اساسی» مجددا در این دولت هم کلید خورد.
در دولتهای آقایان خاتمی و احمدینژاد هم این اصل قانون اساسی که رئیسجمهور مجری قانون اساسی است، بسیار پیگیری شد و حتی گروهی برای این موضوع نیز توسط روسای جمهور تشکیل شد. کار به جایی رسید که روسای جمهوری قبل به قوه قضائیه و شورای نگهبان نیز تذکر قانون اساسی دادند!
الف میافزاید: علیرغم این که نظر تفسیری شورای نگهبان قانون اساسی نیز استعلام شد و آن شورا تفسیر این اصل را منحصر به رعایت اصول قانون اساسی در قوه مجریه توسط رئیسجمهور دانستند، اما این غائله ختم نشد. گویا روسای جمهور برای نمایش نوعی «بسته بودن دستهایشان» و «مظلومیت دولت»، نیاز به تمسک به این اصل قانون اساسی و تکرار تفسیر به رای آن دارند. به هر حال بار دیگر شاهد تکرار نمایشهای شانزده سال گذشته خواهیم بود.
این سایت در ادامه به انتقاد روحانی از صدا و سیما پرداخت و نوشت: بدون شک، حجم انتقادات روسای جمهور قبل در یک سال اول مسئولیتشان از صدا و سیما، به اندازه این یک سال مسئولیت آقای دکتر روحانی نبوده است. آنها هم مستمرا از صدا و سیما به دلیل عدم پوشش فعالیتهای دولت انتقاد میکردند. اما حداقل در یک سال اول خویشتنداری بیشتری نشان میدادند. آقای دکتر روحانی از همان روز اول، لبه تیغ انتقادات خود در جلسات خصوصی و عمومی را متوجه صدا و سیما و شخص رئیس آن نمودند که اوج آن در اظهارات سفر به اردبیل بود و صریحا صدا و سیما را به نقض قانون اساسی هم متهم نمودند.
الف با اشاره به این فراز از سخنان رئیسجمهور مبنی بر اینکه «چرا سازمانهای بینالمللی پول و بانک جهانی و رسانههای خارجی اعلام میکنند که چنین کاری (اقدامات دولت) در طول تاریخ ملتها بیسابقه بوده ولی صدا و سیمای کشورمان همچنان کاری انجام نمیدهد» مینویسد: آقای دکتر روحانی بسیار باتجربهتر از این هستند که بخواهیم دلیل تعاریف «رسانههای خارجی» از دولت را از ایشان سئوال کنیم. آیا رسانههای خارجی و صندوق بینالمللی پول از پیشرفتهای نظام جمهوری اسلامی خشنود میشوند و آن را تبلیغ مینمایند؟ و آیا بعکس از پسرفتهای آن غمگین و نگران میشوند؟ اهداف آنها از تعریف و تمجیدها از این دولت به دلیل اقدامات مثبت دولت است و یا اهداف دیگری دارند.
خوب است ایشان درباره اهداف رسانههای خارجی را که بر سر صدا و سیمای جمهوری اسلامی کوبیده میشود هم توضیحاتی بفرمایند. نمیخواهم به جمله معروف امام راحل اشاره کنم که هر گاه غربیها از ما تعریف کردند باید به خودمان شک کنیم اما بدون تردید تعریف و انتقادات رسانههای غربی از پیشرفتهای نظام با اهداف خاص سیاسی از قبیل ایجاد حاکمیت دوگانه در کشور صورت میگیرد که ذکاوت و تجربه دکتر روحانی به خوبی آن را درک میکند.