kayhan.ir

کد خبر: ۲۲۰۹۲
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۴
با حذف عوارض صادرات

صادرات زعفران 19 درصد افزایش یافت

صادرات زعفران در کشور در سه ماه نخست امسال 19 درصد افزایش داشته است.
به گزارش واحد مرکزی خبر، نایب رئیس شورای ملی زعفران در بیرجند با اعلام این خبر،  گفت: حذف عوارض صادراتی زعفران برای بسته‌های بالای 30 گرم، سبب شده تا صادرات زعفران ایران در سه ماه نخست امسال 19 درصد افزایش یابد.
احتشام با بیان این که سطح زیر کشت زعفران  در کشور 85 هزار متر مربع است، افزود: از این اراضی، سالانه 250 تن زعفران تولید می‌شود در حالی که میزان صادرات زعفران کمتر از تولید آن است.
وی گفت: پارسال 232 تن زعفران در ایران تولید شد که از این میزان 137 تن به کشورهای عربی و اروپایی صادر شد. احتشام با اشاره به این که این شورا بحث برند ملی زعفران را پیگیری می‌کند؛ افزود: در هفته جاری ثبت ژنتیک زعفران و ثبت برند جغرافیایی آن اجرا می‌شود.