خوراکی که مصرف همزمان آن با «خیار» خطرناک است (تغذیه)
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، یک متخصص تغذیه معتقد است؛ خیار را باید در تابستان به بسیاری از خوراکیها اضافه کرد، اما هرگز نباید آن را با بادام زمینی ترکیب کرد.
خیار حاوی بسیاری از مواد مفید است که وظیفه موثر در عملکرد مغز و سیستم عصبی را بر عهده دارد، دارای اثر تب بر و از بین بردن سموم بدن هست. همچنین، این سبزی در مبارزه با لکههای پیری (به سفید شدن آنها کمک میکند) و وزن اضافی موثر است. فیبر موجود در خیار باعث بهبود عملکرد روده میشود. بادام زمینی نیز دارای خواص مفید بسیاری است. بادام زمینی حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده، فیبر غذایی و فاقد کلسترول است. علاوهبر این، دارای اثرات ضد پیری و انرژیبخشی است. با این حال، خوردن بادام زمینی با خیار میتواند باعث ناراحتی گوارشی و اسهال شود. کارشناسان توصیه میکنند برای خوردن این محصولات پشت سر هم، حداقل یک ساعت فاصله داشته باشید. پیش از این در خبرها آمده بود که بیشترین ویتامین E در بادام، دانه کاج، فندق و تخمه آفتابگردان وجود دارد. ویتامینهای فوقالعاده در آجیلها غنی از ویتامینهای گروه B، بهخصوص B۱ و B۶ هستند و همچنین دارای غلظت بالایی از مس، فسفر، منیزیم، منگنز و سلنیوم هستند. بادام به طور کلی از ترکیب ویتامین و مواد معدنی یکسان، با محتوای بالای ویتامین B۲ متمایز میشود؛ و دانه کاج سرشار از ویتامین A است.