کد خبر: ۲۱۸۱۲
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۶

افتتاح 180 طرح صنعتی و معدنی در هفته دولت

معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت از افتتاح 180 طرح صنعتی و معدنی در هفته دولت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، علی یزدانی با اعلام این خبر، افزود: این طرح‌ها با سرمایه‌گذاری بالغ بر 24 هزار و 158 میلیارد ریال و اشتغال‌زایی بیش از 9 هزار و 700 نفر به بهره‌برداری خواهد رسید.
به گفته وی بیشترین واحد صنعتی و معدنی قابل افتتاح مربوط به استان خراسان رضوی است که 23 طرح صنعتی و معدنی با سرمایه‌گذاری بالغ بر 4 هزار و 619 میلیارد ریال و اشتغال‌زایی برای 2 هزار و 514 نفر است. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: استان گلستان از لحاظ تعداد طرح داشته که 20 طرح صنعتی و معدنی با سرمایه‌گذاری بالغ بر 329 میلیارد ریال و اشتغال‌زایی برای 304 نفر است. وی تصریح کرد: از جهت نوع تولیدات واحدهای مورد نظر، 30 طرح در بخش صنایع غذایی و آشامیدنی، 28 واحد در بخش صنایع غیرفلزی، 19 طرح در بخش صنایع شیمیایی، 18 واحد در صنایع فلزی، 16 طرح در صنایع لاستیک و پلاستیک، 25 واحد در بخش معدن و صنایع معدنی، 21 طرح در بخش صنایع نساجی و پوشاک در این هفته افتتاح می‌شود.