رئیس سازمان بازرسی کل کشور: بانکهای کشور 100 هزار میلیارد تومان بدهی دارند
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به حدود 100 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی گفت: قوای سهگانه عزم جدی برای وصول این معوقات را دارند.
اراک - خبرنگار کیهان:
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به حدود 100 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی گفت: قوای سهگانه عزم جدی برای وصول این معوقات را دارند.
ناصر سراج در مراسم معارفه حسام عشقی مدیرکل جدید بازرسی استان مرکزی گفت: بنا به اعلام دولت پیش مبنی بر اینکه وامگیرندگان در صورت پرداخت دو قسط از معوقات بانکی مشمول بخشودگی از قوانین معوقات می شوند، متاسفانه بسیاری از وامگیرندگان بدون پرداخت اقساط مشمول استمهال 25 هزار میلیارد تومانی شدند.
وی خاطرنشان کرد: این امر به عنوان یک آفت موجب شد که هماکنون بدهی بانکهای کشور به بیش از 100 هزار میلیارد تومان برسد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به رویکرد دولت در خصوص وصول معوقات بانکی، بیان داشت: در این راستا در ستاد مبارزه با فساد، تصمیمگیریهایی در خصوص وصول معوقات بانکی انجام شده است.
سراج تصریح کرد: با بانک مرکزی نیز مذاکراتی انجام و قرار شد با هماهنگی و ایجاد کمیتههایی اقدامات موثری به منظور وصول معوقات انجام شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فساد اداری کشور بر اجرای فرمان هشت ماده رهبر معظم انقلاب تاکید کرد و بیان داشت، رئیسجمهور نیز اخیرا نامهای به ستاد مبارزه با فساد اقتصادی ارسال کرده که در هفته جاری در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
سراج با بیان اینکه در آخرین گزارشهای جهانی وضعیت رتبه فساد اداری در جایگاه مطلوبی نیست، گفت: رده اعلام شده در شان نظام مقدس جمهوری اسلامی نیست.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور، رسیدگی به پرونده بابک زنجانی را از جمله بازرسیهای موردی سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: در رسیدگی به این پرونده اخیرا بابک زنجانی در نامهای با پیوست اسناد مثبته مدعی پرداخت دو میلیارد و 460 میلیون یورو از طریق بانکی به حساب بانک مرکزی شده و ادعا کرده بود مبلغ 390 میلیون یورو اضافه به حساب بانک مرکزی واریز کرده است که بانک مرکزی این ادعا را تکذیب کرده است.