کد خبر: ۲۰۹۸۴۰
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۹

تشدید برخورد پلیس با تولید غیرقانونی ارز دیجیتال

رئیس‌پلیس امنیت اقتصادی نیروی انتظامی از تشدید برخورد با تولیدکنندگان غیر قانونی ارز دیجیتال در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار محمدرضا مقیمی در پاسخ به سؤالی درباره نظارت پلیس بر بازار بورس، با بیان اینکه حوزه‌های اقتصادی، راهکارهای اقتصادی دارد، اظهارداشت: با توجه به اینکه موضوع سرمایه‌گذاری مردم در بورس از سال گذشته آغاز شده بود، طبیعی است که خیلی از این اتفاقاتی که امروز شاهد آن هستیم قابل پیش‌بینی بود و باید مسئولان اقتصادی کشور نسبت به آن برنامه‌ریزی می‌کردند. مقیمی با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی به عنوان حافظ مال مردم به صورت هوشمندانه تخلفات در بازار بورس را رصد می‌کند، افزود: با توجه به اینکه یک سری چالش‌ها و فرصت‌هایی که از دست می‌رود را متوجه می‌شویم، سعی می‌کنیم به عنوان یک کارشناس در کنار کارشناسان حوزه بورس حضور یابیم و آسیب‌ها، راهکارها و اصلاح روش‌های جاری را به مسئولان مربوطه گزارش کنیم اما در نهایت تصمیم گیرنده نهایی مسئولان بورس هستند. وی در واکنش به برخی شایعات در فضای مجازی مبنی بر اینکه دلیل اصلی خاموشی‌های اخیر استفاده از دستگاه‌های استخراج ارز است گفت: قاعدتاً جاهایی که اجازه دادند و آئین نامه برای آن تعریف کردند باید فکر زیر ساخت‌های لازم را هم می‌کردند تا کشور با مشکل توزیع برق مواجه نباشد. رئیس‌پلیس امنیت اقتصادی ناجا ادامه داد: این پلیس زمانی که موضوع استفاده از رمز ارزها در کشور مطرح شد، از ابتدا ورود پیدا کرد و از سال گذشته تا کنون هم توفیقات خوبی را در کشف این دستگاه‌ها به دست آوردیم. مقیمی از تشدید برخورد با تولیدکنندگان غیر قانونی ارز دیجیتال در کشور خبر داد و اظهارداشت: کارشناسان به صورت ویژه این موضوع را رصد می‌کنند و هرجا که به صورت غیر قانونی از این دستگاه‌ها استفاده شود، قاطعانه برخورد می‌کنند و از ادامه فعالیت آنان جلوگیری می‌شود.
پیگیری استرداد مجرمان کلان اقتصادی به کشور
وی در پاسخ به سؤالی درباره اقدامات پلیس امنیت اقتصادی ناجا برای استرداد مجرمان کلان اقتصادی به کشور و احقاق حقوق مالباختگان گفت: اقدامات ما در حوزه امنیت اقتصادی فقط به کشف جرم ختم نمی‌شود بلکه هر پرونده‌ای را که شروع می‌کنیم پایان آن تا تسویه حساب کامل و برگشت وجوهات به یغما برده شده مردم همراه است. در این حوزه اتفاقات خوبی رخ داده است و با کمک پلیس بین‌الملل تعداد زیادی از مجرمان اقتصادی که وجوه بیت‌المال را از کشور خارج کرده بودند، دستگیر و به کشور بازگردانده شدند. رئیس‌پلیس امنیت اقتصادی ناجا از شناسایی تعدادی از مجرمان کلان اقتصادی متواری خبر داد و افزود: پیگیری بازگرداندن آنها به کشور در دست اقدام است و منتظر صدور احکام آن هستیم و به زودی اخبار تکمیلی را به اطلاع عموم مردم می‌رسانیم.
کشف ۳۳۴ دستگاه استخراج ارز دیجیتال در جنت‌آباد
رئیس‌پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از کشف ۳۳۴ دستگاه استخراج ارز دیجیتال(بیت کوئین) به ارزش بیش از 6 میلیارد ریال از زیرزمین یک خانه در جنت آباد خبر داد.  به گزارش خبرگزاری فارس، سرهنگ علی ولی‌پور گودرزی گفت: هفتم بهمن ماه خبری مبنی بر تعمیر و خرید و فروش دستگاه‌های ماینر در کارگاهی در حوالی جنت آباد، دریافت شد و رسیدگی به موضوع در دستور کار تیمی از کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت. گودرزی افزود: با رصد اطلاعاتی و تحقیقات محلی مشخص شد، مالک ساختمانی زیرزمین محل سکونتش را به کارگاه تعمیر ماینر تبدیل کرده و علاوه‌بر تعمیر دستگاه‌های ماینر به خرید و فروش آن می‌پردازد. وی ادامه داد: با هماهنگی قضائی تیمی از کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی به نشانی اعلامی اعزام و موفق شدند در بازرسی از آن محل 334 دستگاه بیت کوئین مستعمل کشف کنند. رئیس‌پلیس امنیت اقتصادی پایتخت با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش دستگاه‌های کشف شده را 6 میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، گفت: در این رابطه متهم دستگیر و با تکمیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.