حملـه نظامـی آمریـکا صرفاً یک بلوف سیاسی تاریخ گذشته
سعید صادقلو
چندی پس از آنکه دونالد ترامپ، در انتخابات آمریکا بهطور مفتضحانهای عرصه را به جو بایدن 77 ساله واگذار کرد، با لحنی خشن و سلطان مآبانه، ابتدا نتایج انتخابات را اساساً رد کرد و سپس برای اینکه درد شکست را برای خود کمتر کند، خبر از تحریمهای هفتگی ایران تا انتهای دوران سیاه ریاست جمهوریاش داد. هر چند در نظام انتخاباتی پر از نقص ایالات متحده احتمال تقلب زیاد است اما به راستی این انتخابات به خوبی خوی درندگی قدرت سیاسی و اقتصادی را در این کشور نشان داد و آبروی نداشته دموقراضه غربی به فجیعترین شکل از بین رفت.
پس از گذشت چند روز از نتایج انتخابات، تنی چند از مقامات پنتاگون خبر از آن دادند که ممکن است ایالات متحده دست به اقدام نظامی علیه ایران یا هر کشور دیگری بزند. در طول سالیان اخیر، از این دست خبرها و هشدارها زیاد داده شده است اما هیچگاه آنها توان حمله نظامی به ایران را نخواهند داشت. البته انتقام سخت سردار قلبها، شهید سلیمانی در هر صورت طی زمانهای مختلف به آنها چشانده خواهد شد.
یادمان باشد که آمریکاییها، پس از سردار قاسم سلیمانی، با شهید قاسم سلیمانی طرف هستند و در این جمله مفاهیم عمیقی مستتر است.
علل مختلفی وجود دارد که آمریکاییها به خوبی آگاهند از طریق حمله نظامی نه تنها نتیجهای نمیگیرند، بلکه باید پس از آن به فکر جمع کردن خاکستر مقامات اصلی کشور خود با خاک انداز باشند.
اما چرا آمریکاییها جرأت حمله نظامی به ایران را ندارند؟ به دلایل زیر حمله به ایران اسلامی برای آمریکا صرفا یک خیال خام و یک آرزوی دست نیافتنی است؛
1- ایران کشوری بزرگ، با مردمی متحد است و از طرف دیگر، هیچ کشوری در جهان، از قدرت نظامی سری و معنوی این سرزمین خبر ندارد.
2- انقلاب اسلامی از آنجا که عمیقاً در قلوب مستضعفان و مسلمانان جهان رخنه کرده است، آمریکاییان میدانند که در صورت حمله نظامی به ایران، هر کدام از مستضعفین و مسلمانان آمریکا حکم بمب اتم را برای از بین بردن خواب و خوراک پنتاگون و مقامات گستاخ رژیم آمریکا خواهند داشت و آمریکا به استخری از خون و خاکستر تبدیل خواهد شد.
3- قدرت ایران در ایجاد و مدیریت جنگهای نامنظم در جهان همتا ندارد و آمریکاییان از این اتفاق شدیداً درگریزند.
4- آمریکاییها شدیداً در منجلاب بحران کرونا و عواقب اقتصادی ناشی از آن قرار دارند.
5- اقتصاد آمریکا آنقدر دچار فروپاشی و بدهکاری شده است که دیگر توان اقدام نظامی جدی و فرسایشی علیه کشوری را تا سالهای آینده نخواهند داشت.
6- تاریخ معاصر انقلاب اسلامی، به خوبی نشان داده است که اگر کشوری به ایران حمله کند، ایرانیان غیور بر سر سرزمین و انقلاب خود، کوتاه بیا نیستند.
7- تجربه زلزله 10 ریشتری در پایگاه عینالاسد، تا دههها از ذهن نظامیان و سیاسیون آمریکایی رخت بر نخواهد بست و آنان به هیچ وجه به دنبال کسب تجربه جدید در سیلی خوردن نیستند.
مجموعه عوامل گفته شده نشان از آن دارد که حرف حمله به ایران در جملات مقامات آمریکایی، چیزی بیش از یک بلوف سیاسی نیست.