استاندار:
اجازه تعطیل شدن کارخانهای را در قم نمیدهیم
استاندار قم گفت: در قم نهتنها اجازه تعطیل شدن کارخانهای را نمیدهیم، حتی بیکاری کارگران هم خط قرمز ما بوده و است.
بهرام سرمست در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان قم که با حضور محمد نهاوندیان، معاون اقتصادی رئیسجمهوری برگزار شد، بیان کرد: در کنار جلوگیری از توقف روند فعالیت واحدهای تولیدی به دنبال راهاندازی واحدهای صنعتی راکد نیز هستیم و در این رابطه تنها ۱۸ واحد در تملک بانکها باقی ماندهاند که باید تعیین تکلیف شوند.
وی افزود: کلینیک مشاوره را در شهرکهای صنعتی استان برای کمک به تولیدکنندگان راهاندازی کردیم تا بهرهبرداران در زمینههای مختلف بتوانند از نظرات تخصصی کارشناسان در مسیر بهبود وضعیت کسب و کار خود استفاده کنند.
وی با اشاره به برخی اقدامهای ستاد اقتصاد مقاومتی استان، ادامه داد: سال گذشته ۲۲ پیشنهاد توسط ستاد اقتصاد مقاومتی استان به مراکز تصمیمگیری کشور ارائه شد که ۱۸ مورد آن به اجرا درآمد و برخی از این پیشنهادها نیز تبدیل به تصمیمهای کلان شد. سرمست گفت: در استان قم اجرای حدود ۶۰ طرح مشخص در حوزه اقتصاد مقاومتی و جهش تولید پیگیری میشود و همه مسئولان دستگاههای اجرایی از ظرفیت در اختیارشان برای توسعه اقتصادی استان استفاده میکنند. وی افزود: در قم ۶۰ درصد اقتصاد مرتبط با بخش خدمات (گردشگری زیارتی) است که بیشترین آسیب را از کرونا دید.
وی بیان کرد: صنعت کفش و سوهان استان نیز برای رسیدن به جایگاه اصلی خود به حمایت ویژه نیاز دارد که برنامهریزیهای لازم در این زمینه انجام شده است. وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای اقتصادی قم، تاکید کرد: منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان ظرفیتهای بالایی برای توسعه فعالیتهای صنعتی دارد که با اعمال امتیازات مناطق ویژه میتوان ظرفیتهای آن را بیش از پیش آزاد کرد. حجم سرمایهگذاری انجام شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصتاشتغال ایجادشده است.