کد خبر: ۲۰۳۲۰۹
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۵
سخنگوی کمیسیون اصل نود گزارش داد

طرح‌های فرودگاه، راه­سازی و ساخت بیمارستان ماحصل سفر نظارتی نمایندگان به استان فارس

سفر نظارتی علی نیکزاد، نایب‌رئیس ‌مجلس به همراه چند تن از نمایندگان به جنوب استان فارس دیروز انجام شد و خضریان در بیان گزارشی از این سفر به تصمیم‌های اتخاذشده درخصوص راه‌سازی، ترمیم فرودگاه، پتروشیمی، ساخت بیمارستان و... ‌اشاره کرد.




علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی درباره سفر خود و جمعی از نمایندگان مجلس به استان فارس گفت: در ادامه سفرهایی که با هدف نظارت میدانی نمایندگان مجلس صورت گرفته است، به همراه علی نیکزاد نایب‌رئیس ‌مجلس، محمد سرگزی نماینده زابل و همچنین همراهی دو تن از نمایندگان این استان محمدجواد عسگری و فرهاد طهماسبی از شهرستان‌های جنوبی استان فارس بازدید شد و طی دو جلسه با حضور مسئولان محلی، استانی و ملی تصمیماتی اتخاذ شد.
وی افزود: درخصوص اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان داراب مقرر شد پروژه راه اصلی داراب به فسا اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومانی از محل فاینانس بانک ملی اجرایی شود؛ همچنین تخصیص اعتبار این پروژه نیز که برای آن ۷۱ میلیارد تومان از بودجه در نظر گرفته شده صد درصدی اختصاص پیدا کند. پیرامون تکمیل عملیات اجرایی فرودگاه داراب نیز مقرر شد فنس‌کشی و محصور شدن فرودگاه و لکه‌گیری باند فرودگاه تا پایان سال انجام شود. همچنین هواپیمایی آسمان نیز پروازهای خود را در این فرودگاه برقرار کند. در بودجه سال ۱۴۰۰ نیز مقرر شد اعتباری برای این فرودگاه در نظر گرفته شود.
خضریان اظهار داشت: درخصوص جاده قدیم فسا به داراب نیز مقرر شد معاون برنامه‌ریزی وزارت راه و شهرسازی اعتبار مربوط به این راه مواصلاتی را به صورت صد درصدی تخصیص دهد. همچنین اعتبار ۸ میلیاردی مسیر بهادران به حاجی‌آباد باید به صورت صد درصد تخصیص یابد.
وی گفت: درخصوص مشکل پتروشیمی داراب نیز ظرف یک هفته آینده با مسئولانی از وزارت نیرو، وزارت نفت (شرکت ملی گاز) و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) نشستی برگزار خواهد شد تا درخصوص موضوع آبرسانی به این پتروشیمی و خوراک آن تعیین تکلیف صورت گیرد.
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس افزود: پیرامون مشکلات آب شهرستان‌های داراب و زرین‌دشت نیز با اختصاص اعتباری که آبفا متقبل شده است تا پایان سال ۲۰ روستا در این منطقه آبرسانی خواهند شد. همچنین مقرر شد گازرسانی به مناطق فسارود، فورگ و مزایجان تا پایان سال انجام شود.
وی گفت:‌ درخصوص مشکلات حوزه بهداشت و درمان این منطقه نیز با توجه به اینکه حجم بار بیماران حدفاصل بندرعباس تا شیراز بر دوش این منطقه است، ساخت بیمارستان ۱۶۴ تختخوابی داراب ضرورت دارد و باید برای آن برنامه‌ریزی کرد. مقرر شد در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ ردیف اعتباری برای ساخت بیمارستان در نظر گرفته شود.
وی افزود: با توجه به ظرفیت‌های بالای معدنی شهرستان‌های استهبان، نی‌ریز و بختگان مقرر شد برای سه شهرستان مذکور مجوز یک واحد صنعتی از معاونت معادن وزارت صمت صادر شود. همچنین مقرر شد روستاهای ۳ شهرستان استهبان، نی‌ریز و بختگان طی دو ماه آینده از نعمت گاز برخوردار شوند.
خضریان افزود: درخصوص بازسازی و احیای مسجد جامع نی‌ریز که حدود یک هزار و صد سال قدمت دارد، وزارت میراث فرهنگی مبلغ ۲ و نیم میلیارد تومان و استانداری نیز به همین میزان بودجه در نظر خواهند گرفت و این مسئله باید ظرف مدت ۲۰روز با پیگیری‌های فرماندار نی‌ریز اجرایی شود. همچنین مقرر شده است وزارت میراث فرهنگی مبلغ ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات برای باغات گردشگری استهبان اختصاص دهد.
وی گفت: یکی دیگر از مصوبات مهم برای این منطقه مجوز ساخت بنا در باغات بالای ۵ هزار مترمربع با متراژ ۳۰ تا ۷۰ متر می‌باشد. درخصوص پروژه‌های ورزشی نیز ساخت استخر در استهبان و چندین زمین چمن مصنوعی در شهرستان‌های مذکور از دیگر مصوبات این سفر بود.