شناسایی 8452 مورد ابتلای جدید و فوت 419 بیمار دیگر
بیش از 5400 بیمار کرونایی در وضعیت شدید بیماری تحت مراقبت قرار دارند
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: پنج هزار و ۴۲۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید بیماری کرونا تحت مراقبت قرار دارند.
به گزارش وبدا، سیما سادات لاری دیروز اظهارداشت: از 13 تا ۱۴ آبان ماه و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۴۵۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۸۵۲ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۴۶ هزار و ۱۶۴ نفر رسید.
لاری افزود: متاسفانه در طول این مدت، ۴۱۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۶ هزار و ۵۷۹ نفر رسید.
وی ادامه داد: خوشبختانه تا کنون ۵۰۰ هزار و ۴۰۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، پنج هزار و ۴۲۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تا کنون پنج میلیون و ۷۳ هزار و ۳۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
لاری گفت: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز و استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
مراقب باشید دچار اینفودمی نشوید
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ضمن تکذیب فایل صوتی منتشر شده در فضای مجازی که به او منتسب شده بود و اظهاراتی ضد تزریق واکسن در آن مطرح شده بود، اظهارداشت: از ابتدایی که کووید_۱۹، اپیدمی شد، زمانی که با مردم صحبت میکردم، اعلام میکردم که مراقب باشید تا دچار اینفودمی نشویم. اینفودمی یعنی اپیدمی ناشی از خبرها در فضای مجازی که بسیاری از آنها ممکن است کذب باشد و نتوان درست و غلط آن را از نظر علمی از یکدیگر تشخیص داد.
مینو محرز در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه متاسفانه دنیا به این اینفودمی دچار شده است که بسیار بدتر از بیماری کووید_۱۹ است، افزود: از طرفی یک عده افرادی هم هستند که ضد واکسن هستند، یکسری اخبار و اطلاعات را از قول من و با صدایی که صدای من نیست، پخش کردند و عکس مرا هم روی آن قراردادند و اعلام کردند که واکسن نزنید و....
محرز ادامه داد: متاسفانه این اطلاعات غلط را منتشر کردند و مردم دست به دست آن را میبینند و فکر میکنند که از آنجایی که من آنها را بیان کردم، درست است، در حالی که اصلا این صدا متعلق به من نیست.
وی تاکید کرد: من متخصص بیماریهای عفونی هستم و در بیماریها پیشگیری بسیار مهمتر از درمان است. ما سعی میکنیم پیشگیری کنیم تا به درمان احتیاج نباشد. به همین دلیل دائما از استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و شستن دستها برای پیشگیری از کرونا صحبت میکنیم.
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا اظهارداشت: حال وقتی یک واکسن موثر برای یک بیماری عفونی وجود داشته باشد که خوشبختانه برای بسیاری از بیماریهای عفونی وجود دارد، چطور ممکن است که من منکر آن شوم؟ بسیاری از بیماریهای عفونی مانند آبله و... به دلیل وجود واکسن در دنیا ریشهکن شده است. اگر واکسن نبود که تمام مردم دنیا به دلیل بیماریهای عفونی از بین رفته بودند.