کد خبر: ۲۰۱۳۸
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۹

دعوت آیت‌الله نوری همدانی از وهابیت به مناظره  

آیت‌الله نوری همدانی در پیامی به مناسبت هشتم شوال سالروز تخریب بارگاه ملکوتی ائمه بقیع(ع) با محکوم کردن این عمل جنایتکارانه، از وهابیت برای مناظره براساس منطق دعوت کرد.


به گزارش خبرگزاری حوزه، در پیام آیت‌الله نوری همدانی آمده است: ما بار‌ها اعلام‌ کرده‌ایم که حاضریم در تمام موضوعات براساس منطق با شما مناظره کنیم یا کتاب‌هایی که در این‌باره نوشته شده است را پاسخ دهید. ولی هرگز حاضر نیستند و نمی‌پذیرند اما با اصرار و سختگیری‌‌ها وسیله اذیت و آزار مسلمانان و تهمت به آنها را فراهم نموده و در کشورهای اسلامی مشغول ایجاد اختلاف و فتنه‌گری و خون‌ریزی و اعمال وحشیانه هستند.
در ادامه این پیام تصریح شده است: ما این عمل جنایتکارانه و تخریب توهین‌آمیز تمام آثار اسلامی که در عربستان و سایر کشور‌ها توسط این گروه‌های وهابی و تکفیری صورت گرفته و می‌گیرد را محکوم نموده و از همه مسلمانان وحدت و یکپارچگی و حل اختلافات را خواستاریم، امید است آثار اسلامی با شکوه‌تر از قبل برقرار گردد.