معاون علمی و فناوری رئيسجمهوری:
صلاحیت بیش از 600 شرکت دانش بنیان تأیید شد
معاون علمی و فناوری رئيسجمهوری گفت: صلاحیت بیش از 600 شرکت دانش بنیان در کشور تاکنون تایید شده است.معاون علمی و فناوری رئيسجمهوری گفت: صلاحیت بیش از 600 شرکت دانش بنیان در کشور تاکنون تایید شده است.
به گزارش ایرنا از سمنان، سورنا ستاری دیروز در جمع استادان دانشگاه سمنان افزود: فرهنگ اقتصاد دانشبنیان در تمام سطح کشور باید نهادینه شود.
وی با اشاره به اینکه برای برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت نیاز به نهادهای واسطه داریم، افزود: شرکتهای دانش بنیان، پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد واسطههای بین دانشگاه و صنعت هستند.
معاون علمی و فناوری رئيسجمهوری با بیان اینکه دانشگاه و صنعت به دلیل اینکه زبان مشترکی ندارند نمیتوانند ارتباط برقرار کنند، اضافه کرد: تشکیل نهادهای واسطه بین دانشگاه و صنعت به منظور تجاری سازی علم در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هدفگذاری شده است.
ستاری با اشاره به اینکه در دنیای امروز پژوهش بدون مشتری پژوهش نیست، خاطرنشان کرد: قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان قانونی مترقی است که هنوز به طور کامل اجرایی نشده است.
وی به فعالیت 13 ستاد راهبردی زیرمجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اشاره و خاطرنشان کرد: استادهای دانشگاه با تاسیس شرکتهای دانش بنیان تحت پوشش دانشگاهها، میتوانند به فروش تکنولوژی این شرکتها اقدام کنند.
عضو هیئت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی در ارتباط با خدمات قابل ارائه از سوی این صندوق گفت: هماکنون هزار میلیارد تومان در این صندوق اعتبار برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان و اساتید دانشگاه که با ایجاد شرکتهای دانشبنیان در حال فروش محصول خود هستند، وجود دارد که این رقم تا سه سال آینده سالانه هزار میلیارد تومان خواهد بود.
وی افزود: در سال سوم نیم درصد از بودجه کشور به آن اختصاص خواهد یافت که کار بزرگی در راستای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و اقتصاد دانشبنیان خواهد بود.
ستاری در بخش دیگری از سخنانش گفت: یکی از علومی است که آینده بشر را تحت تاثیر قرار خواهد داد حوزه علوم شناختی است و از این رو، یکی از موضوعات راهبردی دولت توجه به این حوزه است، بهگونهای که سرمایهگذاری خوبی هم در این حوزه در حال انجام است و در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز ستادهای معاونت طرحهای مختلف در این حوزه مورد حمایت قرار خواهند داد.
وی اضافه کرد: در سالهای گذشته موضوع فناوریهای نانو مورد توجه مسئولان قرار داشت و حال با نهادینه شدن این موضوع در کشور و فعالیت تخصصی در این حوزه به موفقیتهای خوبی دست یافتهایم و اینک، دولت با توجه به موضوع علوم شناختی میکوشد این علوم را در کشور نهادینه کند.