کد خبر: ۲۰۱۱
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۷

2 انفجار مهیب در کابل نزدیک پایگاه ناتو و سفارت آمریکا

شبه‌نظامیان طالبان در دو منطقه کاملا حفاظت‌شده پایتخت افغانستان و در مجاورت سفارتخانه‌های خارجی دو بمب منفجر کردند.

شبه‌نظامیان طالبان در دو منطقه کاملا حفاظت‌شده پایتخت افغانستان و در مجاورت سفارتخانه‌های خارجی دو بمب منفجر کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، منابع رسمی افغانستان گفتند، مناطق «کارته‌نو» و «چهار راه زنبق» کابل که از سوی نیروهای دولتی به شدت حفاظت می‌شود، شب یکشنبه شاهد دو انفجار بود. به گفته منابع مذکور، این انفجارها تلفاتی به دنبال نداشت. به گفته شاهدان، یک انفجار مقابل در ورودی یک پایگاه نظامیان خارجی رخ داد و انفجار دیگر نیز در نزدیکی چند سفارت خارجی و از آن جمله سفارت آمریکا، به وقوع پیوست. طالبان نیز با پذیرفتن مسئولیت  این دو انفجار اعلام کرد، این انفجارها تلفات زیادی به نظامیان خارجی وارد کرده است.
هفته گذشته نیز سفارت آمریکا در کابل هدف دو فروند موشک قرار گرفت.
توهین به دولت
«محمود دانشجو» عضو مجلس سنای افغانستان گفت، فشارهای آمریکا تا حد توهین به دولت کابل پیش رفته است. وی گفت: آمریکا حق ندارد کابل را برای امضای توافقنامه امنیتی تحت فشار قرار دهد. به گفته این سناتور، واشنگتن حتی برای امضای این توافقنامه به تهدید نیز متوسل شد و علاوه بر دولت، مردم افغانستان را نیز تهدید به فشارهای اقتصادی می‌کند.
خبر دیگر اینکه، عملیات مشترک ارتش افغانستان و نیروهای ناتو در استان‌های ننگرهار، بلخ، قندهار، زابل و هلمند به مرگ 14 شبه‌نظامی طالبان انجامید. هفت شبه‌نظامی وابسته به طالبان نیز توسط نیروهای دولتی بازداشت شدند.