kayhan.ir

کد خبر: ۲۰۰۶۵۲
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۰

کرونا در فرانسه 575000 شرکت را به ورشکستگی کشاند

مطبوعات فرانسوی اعلام کردند کرونا به ورشکستگی 575 هزار شرکت و موسسه اقتصادی بزرگ، متوسط و کوچک در این کشور منجر شده است.

 همزمان با جولان کرونا در قاره سبز و افزایش شمار مبتلایان و فوتی‌ها، ورشکستگی شرکت‌های بزرگ و کوچک نیز در کشورهای بزرگ و کوچک جهان ادامه دارد. در همین راستا مطبوعات فرانسه اعلام کرده‌اند همزمان با ماه اکتبر سیاه (مهر) صد‌ها هزار شرکت و موسسه مالی تجاری در اولین مرحله بررسی‌ها رسماً در فهرست قانونی ورشکستگی قرار می‌گیرند. شرکت‌ها و موسسات اقتصادی که به علت همه گیری کرونا و تعطیلی چند ماهه قرنطینه توان ادامه حیات را نداشته‌اند اکنون کمک‌های دولت در قالب وام‌های اضطراری تنها بار آنها را سنگین‌تر کرده است.
به گزارش واحد مرکزی خبر «آنورد ماریون» کارشناس مدیریت بحران شرکت‌های تجاری در این باره گفته: «کاملا روشن است که شرکت‌ها با آمدن ویروس کرونا بسیار ضعیف شده‌اند و توان خروج از بحران را ندارند. با وجود پرداخت کمک‌های دولت برای پرداخت حقوق بیکاران موقت شرکت‌ها، بخش بزرگی از مشکلات مالی آنها کماکان پابرجاست. وام اضطراری دولت تسکین موقتی بوده و مشکلات را سنگین‌تر کرده و تنها راه باقیمانده برای شرکت‌ها پایین کشیدن کرکره‌هاست».
 این گزارش می‌افزاید: «بر اساس قوانین موجود در فرانسه، شرکت‌ها و موسسات بدهکار به بانک‌ها، ۴۵ روز مهلت دارند تا بدهی‌های معوقه خود را تسویه نمایند، اما در شرایط آلودگی ویروسی، دادگاه‌های تجاری این ملهت ۴۵ روزه را تاکنون دوبار تمدید کرده‌اند. دومین و آخرین مهلت
۴۵ روزه دادگاه‌های تجاری برای پرداخت بدهی‌های معوقه ۵۷۵ هزار شرکت و موسسه اقتصادی بزرگ، متوسط و کوچک نیز به پایان رسیده است... برآورد ابعاد سونامی مالی شرکت‌ها واقعا مشکل بوده و باید در انتظار خسارات غیرقابل باوری ناشی از ادامه بحران به روی شرکت‌ها باشیم. با این حال بر اساس اعلام اتحادیه‌ها؛ برآورد اولیه بدهی نجومی شرکت‌ها در فرانسه قریب به 2 هزار میلیارد یورو است که چند برابر بودجه سالانه این کشور است».
کارشناسان رسمی دولت رشد اقتصادی فرانسه را در جریان موج اول کرونا حدود منفی ۱۴ درصد اعلام کردند. شرکت‌های هتلداری، صنایع، توریسم، و بخش‌های ورزشی تفریحی بیشترین سهم ورشکستگی‌ها را در فرانسه به خود اختصاص داده‌اند. بانک مرکزی فرانسه هم اعلام کرده در صورت کنترل نشدن آلودگی ویروسی در این کشور؛ شاهد خسارات اقتصادی بیشتری نسبت به موج اول خواهیم بود.
خروج کرونا از کنترل در انگلیس
در انگلیس نیز یک مقام ارشد حزب کارگر با انتقاد از ناکامی پی‌درپی «بوریس جانسون» در مقابله با همه‌گیری کرونا، خواستار محدودیت‌های بیشتر برای مهار این ویروس شده است. «جاناتان رینولدز» رئیس‌سیاست بازنشستگی حزب کارگر انگلیس در مصاحبه با «اسکای نیوز»، بوریس جانسون را به بی‌کفایتی پیاپی در مهار بحران کرونا متهم کرد و گفت: «دولت بوریس جانسون کنترل ویروس کرونا را از دست داده است. نمی‌خواهم شاهد بالا رفتن نرخ تلفات باشم. هیچ کس نمی‌خواهد». در حال حاضر بنابر آمار پایگاه اطلاع‌رسانی ورلد امتر انگلیس دوازدهمین کشور درگیر با  کروناست و از ابتدای همه‌گیری ۵۹۰ هزار و ۸۴۴ مورد ابتلا و ۴۲ هزار و ۷۶۰ مورد فوتی را ثبت کرده است. در همین حال گروه مشاوره علمی برای موارد اضطراری (سیج) که به دولت انگلیس مشاوره می‌دهد، اعلام کرد به احتمال بسیار زیاد همچنان همه‌گیری با سرعت در سراسر کشور افزایش
خواهد یافت.