کد خبر: ۱۹۵۸۱۶
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۴

افتتاح کارخانه لاستیک‌سازی صنایع دفاعی دورود

کارخانه لاستیک‌سازی صنایع دفاعی شهرستان دورود با حضور امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، به بهره‌برداری رسید.


خرم‌آباد- خبرنگار کیهان:

با افتتاح این کارخانه سالانه ۷۵ هزار حلقه لاستیک در دو نوع اسپورت واس، یو‌وی ویژه خودرو‌های نظامی و آفرود تولید خواهد شد. 100 درصد هفت نوع لاستیک مورد نیاز خودروهای نظامی و 60 درصد لاستیک خودرهای شخصی در کارخانه لاستیک‌سازی صنایع دفاعی دورود تولید می‌شود. تولید دو نوع لاستیک غیر نظامی هم در برنامه تولید این کارخانه وجود دارد. سه هزار حلقه لاستیک هواپیماهای نظامی هم در کارخانه لاستیک دورود تولید می‌شود. به گفته امیر حاتمی امکان تولید 200 هزار حلقه انواع لاستیک در این کارخانه وجود دارد.
خط ارتقا و بهینه‌سازی ‌تانک‌های نیروهای مسلح و آماده‌سازی نخستین میدان تست و ارزیابی انواع ‌تانک‌ها هم با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افتتاح شد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشور در مراسم آغاز به کار این کارخانه بیان کرد: تولیدات امروز کارخانه لاستیک‌سازی صنایع دفاعی لرستان تنها به اندازه مصرف نیروهای مسلح کشور است.
وی از برنامه‌ریزی برای افزایش تولیدات این کارخانه خبر داد و افزود: با افزایش تولید کارخانه لاستیک‌سازی دورود، بستر صادرات محصولات این کارخانه فراهم خواهد شد.
امیر حاتمی تصریح کرد: در حوزه صادرات تلاش می‌شود بتوانیم نیاز همسایگان و دوستان و کشورهای علاقه‌مند به تعامل با جمهوری اسلامی ایران را فراهم کنیم.