کد خبر: ۱۹۵۲۹۶
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۱

برگزاری جشن عید ولایت در آستان ثامن‌الائمه(ع)

همزمان با ۱۸ ذی‌الحجه و سالروز واقعه تاریخ‌ساز شیعه در غدیر خم، زائران آستان ثامن‌الحجج علی‌بن موسی‌الرضا(ع) با حضور در صحن و سرای امام هشتم عید ولایت و امامت حضرت‌علی(ع) را به شکرانه اکمال دین بر شیعیان جشن گرفتند.

به گزارش ایرنا، دیروز مشهدالرضا(ع) لبریز از شور و شعف و احساسات معنوی دوستداران اهل‌بیت(ع) بود.
در عید غدیر امسال نیز مراسم ویژه عید ولایت و امامت از شب شنبه همچون همیشه با صدای نقاره‌های حرم مطهر رضوی آغاز شد، همه صحن و سرای حضرت و خیابان‌های شهر مشهد آذین‌بندی شده بود و نصب پارچه نوشته‌های مزین به نام علی(ع) و نورافشانی آسمان این شهر و به راه افتادن کاروان‌های خودرویی سرود در خیابان‌ها از نمونه‌های شادی مردم به واسطه فرارسیدن این عید بود.
طبق سنت هر ساله در صبح روز عید غدیر دعای ندبه همزمان با طلوع آفتاب در حرم مطهر رضوی قرائت شد.
ویژه برنامه جشن روز عید غدیر با عنوان مراسم خطبه خوانی غدیر،دیروز صبح برگزار شد که در این برنامه ‌آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی به قرائت، شرح و توضیح خطبه غدیر پرداخته و مداحان و ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) به مدیحه‌سرایی، مولودی‌خوانی و شعرخوانی پرداختند.
اجرای تواشیح، نمایش آئینی غدیر، مسابقه، سخنرانی گفت‌و‌گو محور و شب شعر از دیگر برنامه‌های روز عید غدیر بود. برای شام عید غدیر هم مراسم باشکوه جشن سادات معزز با حضور خدام، روحانیون و هیئت‌های مذهبی و سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان و مدیحه‌سرایی تدارک دیده شده بود که در صحن جامع رضوی برگزارشد.
صوت و تصویر مراسم به صورت زنده توسط نمایشگرهای پهن پیکر در صحن‌های حرم مطهر پخش شد و مخاطبان خارج از حرم هم توانستنداز طریق رسانه ملی و درگاه اینترنتی رضوی تی. وی این برنامه‌ها را دنبال کنند.