کد خبر: ۱۹۵۰۱۵
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۹
عضو کمیسیون بهداشت مجلس:

اتصال برق کولر علت حادثه کلینیک سینا است

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسه‌ای در کمیته حادثه کلینیک سینا برای بررسی ابعاد این حادثه خبر داد.

جلیل میرمحمدی به ایسنا گفت: در آخرین جلسه بررسی حادثه کلینیک سینا در کمیسیون بهداشت مقرر شد که این موضوع در کمیته‌ای به صورت دقیق مورد بررسی قرار گرفته و نتایج آن به کمیسیون برای تصمیم‌گیری و ارائه به صحن داده شود که دیروز این جلسه با حضور نمایندگانی از وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سازمان آتش‌نشانی، مسئول سلامت شورای شهر تهران و نمایندگانی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان متولی ایمنی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و صدور مجوزهای کلینیک تشکیل شد.
میرمحمدی درباره علت اصلی آتش‌سوزی در کلینیک سینا اظهار داشت: طبق توضیحات ارائه شده توسط کارشناسان آتش‌نشانی و  وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابتدا با اتصال برق کولر در سقف کاذب در پارکینگ، کولر آتش گرفته و بعد سقف کاذب شکسته می‌شود. در آن محل مواد الکی و اشتعال‌زا وجود داشته که با فروریختن سقف کاذب آنها هم آتش گرفته و بعد آتش به کپسول‌های اکسیژن سرایت می‌کند و در نهایت باعث انفجار می‌شود.
به گفته وی، طبق تصمیم این جلسه تیم‌های سه نفره‌ای از وزارت بهداشت، شهرداری و مجلس برای دیدار با خانواده‌های مصدومین و متوفیان حادثه کلینیک سینا جهت دلجویی و رسیدگی به خواسته‌های آنها تشکیل می‌شود.