کد خبر: ۱۹۴۳۴۰
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۶

خواندنی از ورزش ایران


 
  * با اعلام معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان، سرپرست جدید فدراسیون اسکی روز شنبه معرفی می‌شود. دوره چهارساله ریاست سید عبدی افتخاری در فدراسیون اسکی دیروز به پایان رسید. اکنون فدراسیون‌های دوومیدانی، فوتبال، شطرنج، ورزش‌های دانشگاهی، ورزش‌های روستایی و پزشکی ورزشی منتظر تعیین تکلیف و برگزاری انتخابات هستند و اسکی هفتمین فدراسیونی خواهد بود که باید رئیسش مشخص شود.
* هرمز آذرپور، مربی سازنده فوتبال کشور در سال‌های اخیر که تجربه حضور در تیم‌های نوجوانان و جوانان ایران را داشت، درگذشت.او در اوایل دهه ۸۰ و پس از سال‌ها فعالیت آکادمیک در چند باشگاه معتبر ایتالیا به ایران مراجعت کرد و در ادامه نقش مهمی در زنجیره استعدادیابی و فرآیند شناسایی بازیکنان مستعد در سرتاسر کشور داشت.
سرویس ورزشی روزنامه کیهان ضایعه فقدان ناگهانی آذرپور را به خانواده محترم وی و جامعه فوتبال کشور تسلیت گفته و برای آن مرحوم از درگاه الهی مغفرت مسالت دارد.
* کمیته ملی المپیک قطر دیروز با ارسال نامه‌ای به کمیته بین‌المللی المپیک خاطرنشان کرد که این کشور تمایل دارد در آینده نزدیک برای بازی‌های تابستانی المپیک و پارالمپیک تقاضای میزبانی دهد. قطر امیدوار است تا بعد از پاریس 2024 و لس آنجلس 2028، میزبان المپیک و پارالمپیک 2032 شود. میزبان بیست و دومین دوره جام جهانی در سال 2022، کاندیدای میزبانی جام ملت‌های آسیا 2027 و بازی‌های آسیایی 2030 نیز هست.
* مجید کهتری سرمربی تیم پارا تیروکمان با اشاره به کسب سهمیه پارالمپیک از سوی زهرا نعمتی گفت: نعمتی از ورزشکاران توانمند ایران در توکیو به شمار می‌رود و اگر بتواند سهمیه المپیک را کسب کند برای دومین مرتبه در هر ۲ تورنمنت بزرگ توکیو شرکت خواهد کرد. این کار را برای ما سخت می‌کند. تلاش داریم تا با استخدام یک مربی خارجی برای این ورزشکار، نعمتی را در شرایطی قرار دهیم که در تمرینات او تداخلی ایجاد نشود.