kayhan.ir

کد خبر: ۱۹۰۸۴
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۷
تاکید رئیس اتحادیه

نرخ‌گذاری لبنیات باید بر اساس کیفیت انجام شود

رئیس اتحادیه لبنیات فروشان تهران بر ضرورت نرخ‌گذاری متنوع لبنیات بر اساس نوع کیفیت آن‌ها تاکید کرد.


علی رجبی، در گفت‌وگو با ایسنا تاکید کرد: با نرخ‌گذاری متفاوت لبنیات بر اساس نوع کیفیت طبیعی است کیفیت بهبود می‌یابد چون زمانی که نرخ‌گذاری یکسان است صنایع روال یکنواختی را سپری می‌کنند و در جهت رقابت و افزایش کیفیت تلاش نمی‌کنند.
وی با بیان این که در بحث صنایع لبنی و توزیع آنها خیلی ضعیف عمل می‌شود، گفت: در اغلب موارد شاهدیم سیستم‌های سرمایشی ماشین‌هایی که کار حمل لبنیات را در سطح شهر انجام می‌دهند خاموش است و به دلیل وجود مواد نگهدارنده در لبنیات فاسد نمی‌شوند ولی موضوع مهم این است که استفاده از این مواد نگهدارنده در درازمدت تبعات جبران‌ناپذیری به همراه دارد.
رجبی در عین حال افزود: در حال حاضر رویکرد مردم از استفاده از لبنیات سنتی است چون در آن‌ها از مواد نگهدارنده استفاده نمی‌شود.
رئیس اتحادیه لبنیات فروشان تهران بیان کرد: اگر شیر و فرآورده‌های آن را به عنوان کالای استراتژیک در جامعه محسوب می‌کنیم باید فضا را برای فعالان سنتی و صنعتی لبنیات فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه وقتی نرخی در صنایع لبنی تعیین می‌شود کیفیت مدنظر قرار نمی‌گیرد افزود: این در حالی است که برای تهیه لبنیات از جمله پنیر، ماست، خامه و... از مواد گوناگون با کیفیت‌های مختلف استفاده می‌شود و یک خریدار زمانی متوجه کیفیت می‌شود که کالایی را مصرف کند چون در زمان خرید به دلیل یکسان‌بودن قیمت‌ها نمی‌توان نوع کیفیت را تشخیص داد.
رجبی در عین حال بر ضرورت نظارت بیشتر و دقیق‌تر واحدهای نظارتی بر بازار لبنیات تاکید کرد.