کد خبر: ۱۹۰۶۹۷
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۸
وزیر راه و شهرسازی:

اعتبار چهار خطه پارس‌آباد - سربند ۱۰ برابر افزایش یافت

وزیر راه و شهرسازی گفت: با افزایش ۱۰ برابری اعتبار امسال پروژه چهارخطه پارس‌آباد - سربند این پروژه مهم شمال استان در دولت دوازدهم بهره‌برداری می‌شود.

محمد اسلامی، در بازدید از پروژه چهار خطه پارس‌آباد- سربند افزود: اجرای این پروژه مطالبه اصلی و به حق مردم مرزنشین منطقه بوده و رئیس‌جمهوری نیز در سفر زمستان پارسال خود به استان اردبیل بر تسریع و اتمام این پروژه تاکید داشتند.  وی بیان کرد: با تزریق اعتبار و نیز تقویت و فعال‌تر شدن پیمانکار مجری این طرح، مصمم به افتتاح این پروژه مهم حیاتی در کوتاه مدت هستیم. پروژه جاده چهار خطه پارس‌آباد - سربند به طول ۲۰ کیلومتر در حال اجراست.
جاده ترانزیتی  پارس‌آباد - سربند از راه‌های ارتباطی پرتردد و حادثه‌خیز استان اردبیل محسوب می‌شود که با چهار خطه شدن آن حوادث جاده‌ای در شمال استان کاهش خواهد یافت. وزیر راه و شهرسازی در سفر یک روزه فشرده خود به استان اردبیل  از پروژه‌های جاده‌ای، هوایی و ریلی استان بازدید کرد. در جریان سفر رئیس‌جمهوری در زمستان پارسال بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال پروژه در بخش راه و مسکن استان اردبیل کلنگ‌زنی شده است. بر اساس  اعلام مسئولان استان اردبیل اعتبارات راه‌سازی  استان در دولت تدبیر و امید ۱۰ برابر افزایش یافته و  از ۱۶۰ میلیارد ریال در سال ۹۶ به هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال رسیده که نشان دهنده توجه دولت به حوزه راه‌سازی می‌باشد.