کد خبر: ۱۹۰۵۱۸
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۴
وزیر آموزش و پرورش:

اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز مدارس

وزیر آموزش و پرورش از اختصاص ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز مدارس در سال ۹۹ خبر داد.




به گزارش ایرنا، محسن حاجی میرزایی گفت: دولت علاوه‌بر اعتبارات مصوب مدرسه‌سازی، سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه توسط خیران اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه خیران همواره به آموزش و پرورش کمک کرده‌اند افزود: بیش از ۳۰ درصد از مدارس کشور توسط خیران مدرسه‌ساز احداث، تعمیر و بازسازی شده است.
وزیر آموزش و پرورش با‌ اشاره به اینکه طرح آجر به آجر با هدف ‌اشاعه فرهنگ مدرسه‌سازی به راه افتاد تاکید کرد: فرهنگ کمک در مدرسه‌سازی باید در جامعه گسترش یابد و همه آحاد جامعه را دربرگیرد.
با حضور وزیر آموزش و پرورش، ۲ استخر دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه یک و ۲ همدان، بهره‌برداری و عملیات اجرایی مدرسه ۱۲ کلاسه مشارکتی زنده یاد غلامحسین زمانی در ناحیه ۲ این شهر آغاز ‌شد.
نماینده ولی فقیه در استان همدان هم گفت: نتیجه کار خیران مدرسه‌ساز علم‌آموزی است و از آنجا که ممکن است دانشمندان زیادی در این مدارس تربیت شوند و در آینده به جامعه خدمت کنند ارزش کار آنها را در برابر دیگر کارهای خیر، چند برابر می‌کند.
حجت‌الاسلام والمسلمین شعبانی موثقی با قدردانی از ابتکار آموزش و پرورش در اجرای پویش مردمی «آجر به آجر» و فراهم شدن امکان کمک برای همه قشرهای مردم در حد توان خود افزود: استان همدان با وجود دانشمندان برجسته، به لحاظ علمی جایگاه مناسبی دارد و مدرسه‌سازی می‌تواند این شرایط را برای نسل آینده ارتقا دهد.
شاهرخی استاندار همدان هم با قدردانی از درک بالای خیران مدرسه‌ساز از اهمیت آموزش و علم آموزی گفت: مردم استان همدان در بسیاری از زمینه‌ها برای انجام کار خیر پیشتاز هستند و میزان بالای موقوفات در برخی شهرستان‌های این استان موید این موضوع است.
مدیرکل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس استان همدان هم گفت: ۸۷۴ خیر مدرسه‌ساز در این استان از ابتدای فعالیت مجمع تا پایان سال ۹۸، هزار و ۹۲۰ کلاس درس را با ۲۲۰ هزار متر مربع مساحت ساخته‌اند و ۳۰ درصد مدارس استان خیرساز هستند.
مرادی افزود: خیران مدرسه‌ساز این استان تاکنون ۲۸۶ میلیارد تومان برای ساخت مدارس تعهد کرده‌اند که ۱۹۵ میلیارد تومان آن محقق شده است و از این میزان بیش از ۴۱ میلیارد تومان با ۴۷ طرح در سال ۹۸ بوده است.