افزایش خسارت آتشسوزی اسکله بندرکنگ به ۸ لنج و ۳ قایق
فرماندار شهرستان بندرلنگه گفت: در آتشسوزی بامداد دیروز اسکله صیادی بندرکنگ، ۸ لنج و ۳ قایق دچار آتشسوزی شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی نیکویی افزود: چهار فروند از این لنجها به طور ۱۰۰ درصد در آتش سوخت، یک فروند ۹۰ درصد و سه فروند دیگر حدود ۶۰ درصد خسارت دیدند که هیچ کدام بیمه نبودهاند.
وی گفت: همچنین ۳ قایق نیز در این حادثه در آتش سوخت و غرق شد.
پیشتر اعلام شده بود در این آتشسوزی ۷ لنج آتش گرفته است.
فرماندار شهرستان بندرلنگه افزود: آتشسوزی ساعت ۲۳ و ۱۵ دقیقه پنجشنبه شب آغاز شد و حدود ساعت یک و ۴۵ پنج دقیقه بامداد جمعه خاموش شد. وی گفت: اتصالی برق در یکی از شناورها و آشپزی خدمه یکی از شناورها دو احتمال علت شروع آتشسوزی است که در حال بررسی است.
نیکویی افزود: این آتش با تلاش آتشنشانیهای منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه، شهرداری بندرلنگه، شهرداری بندرکنگ و آتشنشانی فرودگاه بندرلنگه خاموش شد.
فرماندار بندرلنگه گفت: گرچه این آتشسوزی خسارت جانی و مصدوم نداشت، اما اگر به موقع اقدام نمیشد، ۶۴۰ لنج صیادی، تجاری و قایق که در این اسکله بود دچار آتشسوزی میشد.
نیکویی افزود: اسکله صیادی بندرکنگ تجهیزات مناسب برای مقابله با آتشسوزی ندارد و مقرر شد تعاونی صیادی این شهر که مدیریت اسکله را بر عهده دارد با هماهنگی شیلات در این زمینه تمهیدات لازم را بیندیشد تا از بروز حوادث اینچنینی پیشگیری شود.
بندرکنگ در ۱۶۶ کیلومتری غرب بندرعباس واقع شده و شغل بیشتر مردم این بندر تاریخی دریانوردی و صیادی است.