کد خبر: ۱۹۰۲۰۳
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۱

محکومیت ۱۹ هزار یورویی یک شرکت بازرگانی در گیلان

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: یک شرکت بازرگانی که مبلغ بیش از ۱۹هزار یورو ارز دولتی را به منظور واردات کالا به کشور دریافت کرده بود؛ به علت عدم ایفای تعهدات ارزی به پرداخت جریمه و شش ماه تعلیق محکوم شد.

بر اساس گزارش ایرنا ، منصور انصاری ، اظهار کرد:  یکی از بانک‌های استان که تامین‌کننده ارز این شرکت بود، طی شکایتی اعلام کرد که شرکت مذکور  باوجود دریافت ارز دولتی به تعهد خود در این خصوص عمل نکرده و طبق گزارش گمرک هیچ کالایی را وارد کشور نکرده
است.
وی با‌اشاره به رسیدگی به پرونده این شرکت در شعبه ویژه تعزیرات حکومتی استان افزود: این فرد به اداره کل تعزیرات حکومتی گیلان  احضار و تحقیقاتی پیرامون پرونده انجام شد که در نهایت تخلف متهم در عدم ایفای تعهدات ارزی محرز اعلام شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گیلان تصریح کرد:  در نهایت شعبه رسیدگی‌کننده حکم به تعلیق شش  ماهه کارت بازرگانی مدیر عامل و استرداد ۱۹ هزار و ۱۵۰ یورو به بیت‌المال صادر کرد.