ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت:
اسقاط خودروهای فرسوده فقط در مراکز مجاز انجام میشود
سرپرست معاونت نوسازی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت گفت: فرایند اسقاط خودروهای فرسوده فقط در مراکز اسقاط مجاز که تحت نظارت ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت فعالیت میکنند انجام خواهد شد.
محمد حیدری پاشاکی گفت: کنسرسیوم مراکز اسقاط تنها مبادی جمعآوری خودروهای فرسوده نبوده و ضمن اینکه این کنسرسیوم انحصاری نیست، سایر تشکلها و 126 مرکز اسقاط و همچنین کلیه واردکنندگان خودرو میتوانند در خصوص جمعآوری و ثبتنام خودرو فرسوده اقدام کنند.
وی ادامه داد: لازم به ذکر است فرایند اسقاط فقط در مراکز اسقاط مجاز که تحت نظارت ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت فعالیت مینمایند انجام خواهد گرفت.
حیدری پاشاکی با اشاره به مراجعه مستقیم واردکنندگان به مراکز اسقاط سراسر کشور گفت: این امکان وجود دارد تا واردکنندگان به 126 مرکز سراسر کشور مراجعه نمایند و در صورتی که با قیمت و شرایط بهتر مواجه شدند همکاری کنند.
وی در پایان تاکید کرد: انحصاری برای این کنسرسیوم در نظر گرفته نشده و این کنسرسیوم به عنوان بخش خصوصی و در کنار تمامی مراکز اسقاط در این طرح همکاری دارند.
حیدری پاشاکی هدف از تشکیل این کنسرسیوم را آشنایی و دسترسی راحتتر واردکنندگان اعلام کرد و افزود: قیمت و کنترل بازار از مواردی است که این کنسرسیوم دنبال میکند که به صورت عادلانه و متعارف انجام شود.
سرپرست معاونت نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت پیشبینی کرد که کنسرسیومهای دیگری از تشکلهای واردکنندگان و مراکز اسقاط به این جمع اضافه خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: لازم به توجه است که این کنسرسیومها در خصوص جمعآوری خودرو به عنوان بخش خصوصی در این عرصه فعالیت میکنند.
محمد حیدری با اشاره به پایان مهلت یک ماهه به واردکنندگان خودرو گفت: از 26 تیر ماه همه واردکنندگان موظف هستند با توجه به میزان سوخت مصرفی خودروهای وارداتی، خودرو فرسوده اسقاط کنند.
وی تمامی مراکز اسقاط خودروهای فرسوده در سراسر کشور را آماده اسقاط خودروی فرسوده اعلام کرد و افزود: تعدادی از این مراکز توانستهاند با توافقی که داشتهاند تشکیل یک کنسرسیوم بدهند که این کنسرسیوم تلاش میکند روند اسقاط را برای واردکنندگان تسهیل نماید وگرنه تمامی مراکز اسقاط کشور امکان صدور برگه اسقاط و روند آن را خواهند داشت.