دومین تندیس سالانه مردمی شهید جهانآرا به مدافعان سلامت اهدا شد(اخبار ادبی و هنری)
تندیس شهید محمد جهانآرا، فرمانده شهید مدافعان خرمشهر، به پاس زحمات انستیتو پاستور ایران در مقابله با کروناویروس به این موسسه اهدا شد.
در این مراسم که به همت جمعی از هنرمندان، خیرین، جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس به مناسبت سوم خرداد، روز آزادسازی خرمشهر، در انستیتو پاستور ایران برگزار شد، دکتر علیرضا بیگلری، رئیس انستیتو پاستور ایران، به شرح خدمات صدساله انستیتو پاستور ایران در حوزههای مختلف و به خصوص در کنترل اپیدمی بیماریهای آبله، وبا، طاعون و سل پرداخت. وی ضمن بیان اینکه انستیتو پاستور ایران از بعد از گزارش اپیدمی کروناویروس در چین خود را برای تشخیص و مقابله با این ویروس آماده کرد، اظهار داشت: با کار جهادیای که انجام شده خوشبختانه در حال حاضر در تمام استانهای کشور امکانات تشخیصی کرونا ویروس فراهم شده است.
در این مراسم، پرویز پرستویی ضمن ابراز خشنودی از حضور در انستیتو پاستور ایران، کار متخصصان انستیتو پاستور ایران را با نبرد رزمندگان دفاع مقدس مقایسه کرد و گفت که در طول هشت سال جنگ، دشمن و تواناییهای آن برای ما مشخص بود ولی در سه ماه اخیر با دشمن ناآشنایی مواجهیم که در شرایط تحریم شرایط بسیار سختی را برای مقابله برای ما ایجاد کرده است.
ملاصالح قاری (یکی از قهرمانان آزاده دفاع مقدس در ماجرای معروف بیست و سه نفر) که خود نیز به کروناویروس دچار شده و اکنون در دوران نقاهت پس از بیماری بهسر میبرد نیز در این دیدار، ضمن تمجید از مجاهدان راه سلامت، ویروس کرونا را آغازگر جنگی جهانی دانست و اظهار داشت که باید مراقب باشیم که در جنگ جهانی متاثر از کرونا شکست نخوریم.