کد خبر: ۱۸۶۱۳۶
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۱
رئیس اتحادیه بارفروشان خبر داد

معرفی ۵ محتکر لیموترش به قوه قضائیه

رئیس اتحادیه بارفروشان از اعلام اسامی پنج محتکر لیمو ترش به قوه قضائیه و توقیف انبارهایشان خبر داد و گفت: در روزهای آینده شاهد کاهش قیمت لیمو ترش در بازار خواهیم بود.



مصطفی دارایی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه اسامی پنج نفر از محتکران لیمو ترش را به قوه قضاییه  و برخی از مقامات مسئول سازمان تعزیرات اعلام کردیم، اظهار کرد: قوه قضاییه، سپاه ثارالله و سربازان گمنام امام زمان به این قضیه ورود کرده‌اند و در مدت یک هفته رصدهایی صورت گرفت و انبارهایی که در آنها لیمو ترش احتکار شده بود، توقیف شدند. وی افزود: لیمو ترش‌های احتکار شده تحویل تعزیرات داده شد و طی روزهای آینده در میادین میوه و تره‌بار سراسر کشور توزیع می‌شود و قطعا شاهد کاهش قیمت این محصول در روزهای آتی خواهیم بود.
رئیس اتحادیه بارفروشان با بیان اینکه امیدواریم با کمک سپاه و قوه قضائیه انبارهای دیگر نیز شناسایی شود، ادامه داد: لیمو ترش‌های کشف شده نیز باید با یک‌سوم قیمت لیمو ترشی که در حال حاضر در بازار عرضه شود، به فروش برسد. یعنی اگر لیمو ترش در بازار ۴۰ هزار تومان است، این اقلام باید با قیمت ۱۳ هزارتومان مستقیم به دست مشتری برسد. دارایی‌نژاد با اشاره به اینکه عرضه پرتقال به میدان تره‌بار قطره چکانی است، گفت: با توجه به نزدیک شدن به ماه رمضان نیازمند عرضه بیشتر پرتقال به بازار هستیم تا مردم دچار مشکل نشوند. بنابراین اگر در دو  تا سه روز آینده عرضه پرتقال زیاد نشود همان اتفاقی که برای لیمو ترش افتاد برای پرتقال هم خواهد افتاد. وی اضافه کرد: ما می دانیم چه کسانی پرتقال دپو کرده‌اند. در مرحله اول به آنها تذکر و سپس اخطار می‌دهیم و اگر توجهی نشد انبارهایشان مانند انبار لیمو ترش توقیف می‌شود.