امروز برگزار میشود
جلسه اضطراری ستاد ملی کرونا درباره «بازگشت به کار» در تهران
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از اقداماتی در راستای طراحی نقشه دیجیتال شهر تهران برای مقابله با کرونا، شناسایی نقاط کور غربالگری و بازنگری ظرفیتهای دورکاری در سازمانها و ادارات خبر داد.
به گزارش ایسنا، علیرضا زالی در حاشیه جلسه هماندیشی و تصمیمگیری ستاد مقابله با کرونا در تهران با مدیران نهادها، سازمانها و شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها به منظور استفاده از ظرفیتهای فناوری اطلاعات برای ارائه راهکارهای مقابله با کرونا، با اشاره به جمعبندی صورتگرفته در جلسه، اظهار داشت: جلسه امروز بر سه محور استوار بود. بحث اول این بود که در تهران برای مقابله جدیتر با اپیدمی کووید 19 بیش از هر زمان دیگری نیازمند یک نقشه دیجیتال هستیم و این نقشه اگرچه امروز در کووید 19 کمککننده است، میتواند یک زیرساخت محققشدهای برای روزهای آینده در کشور
باشد.
طراحی نقشه دیجیتال شهر تهران برای مقابله با کرونا
زالی ادامه داد: با همکاری و مشارکت دوستان به خصوص در فاوای شهرداری تهران، مقرر شد که هرچه زودتر با تامین زیرساختهای لازم، طراحی این نقشه دیجیتال محقق شود.
مشارکت کم ساکنان مناطق شمالی تهران
در طرح غربالگری
وی با اشاره به وجود نقاط کور در تهران، افزود: نقاط کور مناطقی هستند که در زمینه طرح غربالگری، نتوانستیم به اطلاعات خانوار در برخی مناطق دسترسی پیدا کنیم. این نقاط کور عمدتاً در مناطق شمالی تهران قرار دارند و کمترین میزان مشارکت را هم از این مناطق در سامانه خوداظهاری داشتیم.
شناسایی نقاط کور تهران
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: در این جلسه مقرر شد برای دستیابی به این دیتاها و تکمیل دادهها، با مشارکت کلیه دستگاههایی که از مجموعه ذخایر دیتایی برخوردارند، کلیه اطلاعات را به اشتراک گذاشته و از همین طریق نقاط کور در بحث غربالگری که محور اصلی شناسایی بیماران و مظنونان است را پیدا کنیم، چراکه مهمترین راهبرد در کنترل اپیدمی همین بحث غربالگری است.
زالی با اشاره به گام دوم اظهار داشت: بحث رصد و ردیابی افراد مبتلا، مظنون، بستری یا دارای تست مثبت با کمک و مشارکت این سازمانها و در نهایت شناسایی و ردیابی چرخه ارتباطی این افراد و درج آن در نقشه دیجیتال کووید 19، مسئله بعدی بود.
ضرورت ایجاد شبکههای دورکاری بین دستگاهها
وی در ادامه با اشاره به شرایط دورکاری در سازمانها و ادارات عنوان کرد: از سال 81 که بستر اجرای دولت الکترونیک فراهم شد، قرار بود 14 خوشه کارگروهی در دستگاههای کشوری شکل بگیرد. البته در حال حاضر بخشی از ظرفیتهای دورکاری در کشور حاصل شده ولی در حد کفایت نیست.
زالی ادامه داد: پیشنهاد ما به ستاد ملی کرونا این است که اقدامات خوب وزارت فناوری اطلاعات تسریع شده و همکاریهای بینبخشی شکل بگیرد. در این راستا نیازمند ایجاد شبکههای دورکاری بین دستگاههای ذیربط هستیم. همچنین فرهنگ دورکاری باید بیش از گذشته در کشور ترویج شود، چراکه یکی از موانع واقعی استقرار دولت الکترونیک در کشور مسایل فرهنگی
است.
جلسه اضطراری ستاد ملی کرونا
درباره «بازگشت به کار» در تهران
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران بر لزوم انجام فعالیتها بهصورت دورکاری تا حد امکان تأکید کرد و درخصوص ازدحام صبح دیروز در خیابانهای تهران، افزود: با توجه به شرایط متفاوت حاکم در شهر تهران، مقرر شده بود بازگشت به کار با تاخیر نسبت به سایر استانها صورت گیرد. به همین منظور امروز(یکشنبه) جلسه اضطراری در ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا تشکیل خواهد شد.