kayhan.ir

کد خبر: ۱۸۵۳۴۰
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۱
رئیس ‌بانک مرکزی:
رئیس‌بانک مرکزی نوشت: افرادی در خارج، درصدد وارونه جلوه دادن تلاش‌ها و انحراف درخواست بحق ایران برای دریافت وام از صندوق بین‌المللی پول بوده‌اند.





 به گزارش بانک مرکزی، عبدالناصر همتی در پست اینستاگرامی خود با‌اشاره به تامین مالی سریع تاکید کرد: حدود یکماه پیش، بعد از اعلام رسمی آمادگی صندوق بین‌المللی پول برای کمک سریع و بدون قید و شرط به کشورهایی که درگیر مقابله با ویروس کرونا هستند، درخواست ایران را، برای استفاده از حق ایران از این حمایت صندوق اعلام کردم، اما افرادی در خارج، درصدد وارونه جلوه دادن تلاش‌ها و انحراف درخواسته بحق ایران بوده‌اند.
وی افزود: با استفاده از این فرصت، این مطلب را به همه اعلام می‌کنم که، ساز و کار اروپا اینستکس (INSTEX) و حتی، کانال مالی سوییس (SHTA)، که به ادعای خود آمریکا، از تحریم‌های یکجانبه آمریکا، مستثنی هست، کانال‌های در دسترس برای انجام برخی از مبادلات کمک‌های انسان دوستانه و از جمله، منابعی است که صندوق در اختیار ایران قرار خواهد داد.کشورهای اروپایی و سایر کشورها، در روند استفاده از این دو کانال قرار دارند.
رئیس‌کل بانک مرکزی بیان کرد: امیدوارم در این برهه تاریخی، مخالفت آمریکا، به وجهه تخصصی صندوق و نیز کارکرد آن برای کمک به کشورهای عضو، بویژه ایران، آسیبی نرساند. ما مصمم به پیگیری درخواست خود در قالب «تامین مالی سریع»، RFI ،هستیم و طی نامه‌ای به رئیس‌صندوق، این مطلب را تاکید کردم.
وی تاکید کرد: انتظار داریم که صندوق به سرعت، به درخواست ایران که خود از بنیانگذاران این صندوق بوده است، پاسخ مثبت دهد.

نام:
ایمیل:
* نظر: