kayhan.ir

کد خبر: ۱۸۴۸۷۶
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۰
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران:
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: با شتابزدگی و عجله نباید تصمیماتی اتخاذ شود که طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را مخدوش کند. مردم باید همچنان در خانه بمانند و مسئولان نیز در ارتباط با همین راهبرد تصمیم‌گیری مقتضی داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی با بیان اینکه در تهران هنوز در تب و تاب استمرار بیماری قرار داریم، اظهار داشت: آمار بیمارانی که روزانه در تهران به مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند و بیمارانی که در بخش‌های عادی و ویژه بستری می‌شوند نشان می‌دهد که شرایط ما هنوز به آن ثبات و پایداری مورد لزوم نرسیده است.
به گفته زالی، مهم‌ترین غفلتی که ممکن است در این شرایط رخ دهد این است که تصور کنیم بر این بحران تفوق پیدا کردیم که این موضوع می‌تواند بسیار گمراه‌کننده و فریبنده باشد و اگر در این شرایط تصمیمات قاطعانه و کارآمد را به‌طور مستمر ادامه ندهیم ممکن است با شرایط بدتری مواجه شویم.
وی افزود: از اعمال طرح فاصله‌گذاری اجتماعی با شرایط مطلوبی که مورد نظر ما بود بیش از چندروزی نمی‌گذرد و هنوز ما با تکانه‌های بازگشت مسافران نوروزی روبه‌رو نشدیم. البته موضوع نهفتگی این بیماری نیز داستان را غامض‌تر می‌کند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با تاکید بر اینکه مطلقا نباید با شتابزدگی و عجله تصمیماتی اتخاذ کنیم که طرح مهم فاصله‌گذاری اجتماعی را مخدوش کند، گفت: اینکه تصور کنیم به اوضاع کاملا مسلط شده و از ثبات کاری برخوردار هستیم و زودرس و با شتابزدگی این طرح را تحت شعاع قرار دهیم در واقع یک ‌اشتباه بزرگ راهبردی است.
زالی افزود: اگر تصمیماتی اتخاذ کنیم که با راهبرد ماندن در منزل در تناقض باشد مردم سردرگم می‌شوند. به نظرم الان خیلی زود است که بخواهیم تصمیماتی بگیریم که طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را دچار اختلال کند هنوز زمان لازم است و باید در انتظار تکانه‌های بعدی باشیم. موضوع بازگشت مسافران نوروزی و افرادی که در مقطع زمانی فعلی دچار بیماری هستند اما دوره نهفتگی آنان به پایان نرسیده، از جمله این موارد است. وی خاطرنشان کرد: در تهران هنوز شرایط به آن حد از ثبات نرسیده است که بخواهیم هر گونه تغییر جدیدی در اسلوب خدماتی انجام دهیم. هنوز خیلی زود است و این اقدام زودرس می‌تواند باعث بروز مشکلات شود. اگر در عرصه سلامت کشور با ساده‌انگاری به این موضوع بیندیشیم و این کاهش مراجعات بیماران در روزهای اخیر که به دلیل تعطیلات نوروزی و برخی مداخلات و محدودیت‌ها رخ داده را نشانه تسلط بر اوضاع و یا مهار بیماری تصور کنیم؛ به تعبیری به جنگ احد می‌ماند. رئیس‌ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه هنوز هم بخشی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در تهران اعم از بخش‌های عادی، اورژانس و ویژه در تسخیر این ویروس قرار دارند و تعداد زیادی از مبتلایان به این بیماری در آنها بستری هستند، تاکید کرد: باید خیلی مراقبت کنیم. مردم معمولا همکاری می‌کنند، اما به طور طبیعی بخشی از مشی مردم نیز در تعاقب تصمیم مسئولان است و امیدوارم که تصمیمات متناقض با نظرات فنی و کارشناسی در این خصوص اتخاذ نشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: