قاتل و عاملان درگیری مسلحانه در یکی از روستاهای بهبهان دستگیر شدند
فرمانده انتظامی خوزستان گفت: قاتل و عاملان درگیری مسلحانه به دلیل اختلاف ملکی در یکی از روستاهای بهبهان بلافاصله شناسایی و دستگیر شدند.
سرتیپ حیدر عباسزاده، در گفتوگو با ایرنا با اشاره به جزییات این درگیری طایفهای اظهار داشت: جمعی از اهالی روستایی در بهبهان پنجشنبه شب به دلیل اختلافات ملکی با یکدیگر درگیر شدند که این درگیری باعث کشته شدن یک مرد به هویت (ر_ط) شد. وی افزود: نیروی انتظامی دقایقی پس از آغاز درگیری با حضور در محل از ادامه نزاع جلوگیری کرد .
فرمانده انتظامی خوزستان ادامه داد: ماموران پلیس با انجام کار اطلاعاتی موفق شدند در کمترین زمان ممکن قاتل به نام (ی_ج) به همراه هفت نفر دیگر از عاملان اصلی را در شهرستان بهبهان شناسایی و پس از هماهنگی قضایی آنها را در مخفیگاهشان دستگیر کنند. سردار عباسزاده گفت: یک قبضه سلاح کلاش به کار رفته در صحنه قتل با یک تیغه خشاب و سر نیزه و تعدادی مهمات به کار رفته در درگیری از مخفیگاه قاتل کشف شد.
وی بیان کرد: در تحقیقات به عمل آمده متهم به بزه ارتکابی قتل اعتراف و علت درگیری را اختلاف ملکی عنوان کرد.