یک خیّر سه زندانی را در همدان آزاد کرد
همدان- خبرنگار کیهان:
مدیرعامل ستاد دیه استان همدان گفت: یک خیّر همدانی با حضور در ستاد دیه و کمک مالی خود زمینه آزادی سه زندانی جرائم غیرعمد را فراهم کرد.
یدالله روحانیمنش بیان کرد: این جوان با حضور در ستاد دیه مبلغی را برای کمک به زندانیان نیازمند اختصاص داد که با این کمک سه زندانی مرد و متاهل
آزاد شدند.
وی اضافه کرد: یکی از این افراد زندانی مهریه بود که به علت ناتوانی در پرداخت اقساط مهریه و به خاطر یک سکه بهار آزادی زندانی شده بود که با کمک این جوان به آغوش خانواده بازگشت.
مدیرعامل ستاد دیه استان همدان اظهار داشت: یکی از زندانیان نیز مبلغی را برای گذران زندگی قرض کرده بود اما به خاطر ناتوانی در پرداخت بدهی راهی زندان شده بود که این فرد هم از بند زندان رهایی یافت.
روحانیمنش بیان کرد: فردی نیز هنگام رانندگی با موتورسیلکت به علمک گاز خانهای برخورد کرده و موجب آتش گرفتن و بروز خسارت به این منزل مسکونی شده بود.
وی افزود: این فرد نیز به علت ناتوانی در تامین خسارت زندانی شده بود که با کمک این خیر آزاد و به آغوش خانواده بازگشت.
مدیرعامل ستاد دیه همدان گفت: ۳۱۲ محکوم جرائم غیرعمد هم اینک در زندانهای این استان حضور دارند که آزادی آنها نیازمند کمک و مساعدت
خیران نیکاندیش است.
وی ادامه داد: ۱۸۰ تن از محکومان مالی، ۳۷ فرد ناتوان در پرداخت مهریه، ۱۵ زندانی نفقه و ۱۲ زندانی ناشی از دیه در ۱۱ ماهه سال جاری آزاد شدند.