کد خبر: ۱۸۴۵۵۷
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۲

بیمارستان صحرایی در ایلام راه‌اندازی شد


 
استاندار ایلام از راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در محل آشیانه بالگرد این استان خبر داد و گفت: این بیمارستان به منظور قرنطینه بیماران مشکوک راه‌اندازی شده است.
قاسم سلیمانی‌ دشتکی اظهار داشت: در این بیمارستان صحرایی افراد مشکوک به مدت ۲ هفته قرنطینه می‌شوند و اگر جواب آزمایش آنها مثبت بود بستری و در غیر این صورت ترخیص می‌شوند.
سلیمانی‌ دشتکی اظهار داشت: وضعیت ما از نظر بیماری کرونا بد نیست اما باید همچنان اقدامات پیشگیرانه با جدیت پیگیری شود.
وی تاکید کرد: در ستاد مدیریت مبارزه با کرونا مصوب شد تمام افرادی که وارد استان می‌شوند آزمایش شده و اگر مشکوک به کرونا بودند ۱۴ روز قرنطینه می‌شوند.
استاندار ایلام گفت: این استان از نظر ابتلا به کرونا ۲۹ امین استان کشور است و تعداد مبتلایان تنها از ۲ استان کشور بیشتر است.
سلیمانی‌دشتکی افزود: این استان هنوز وارد منطقه زرد ابتلا به کرونا در کشور نشده اما وضعیت شهرستان‌های ایوان و آبدانان در حال نزدیک شدن است بنابراین دادن امکانات بیشتر به این ۲ شهرستان پرخطر و پایش و کنترل مسافران این شهرستان‌ها مصوب شده است.
وی تاکید کرد: خواستار جلوگیری از چادرزدن مردم هستیم اما این کار نباید به زور و اجبار انجام شود و مردم خودشان
رعایت کنند.