کد خبر: ۱۸۴۱۹۴
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۰

مددجویان منطقه زلزله‌زده قطور تسهیلات بلاعوض دریافت می‌کنند



  مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان‌غربی گفت: مددجویان آسیب‌دیده از زلزله قطور خوی تسهیلات بلاعوض برای ساخت و ترمیم کلی و جزیی ساختمان‌های آسیب دیده خود دریافت می‌کنند.
عزیز سهندی، با بیان اینکه کار تیم‌های ارزیابی کمیته امداد آذربایجان‌غربی از مناطق زلزله‌زده بخش قطور خوی به پایان رسیده است، اظهار داشت: برای احداث واحدهای مسکونی تخریب شده ۱۵ میلیون تومان، برای تعمیرات کلی هشت میلیون تومان و برای تعمیرات جزیی نیز چهار میلیون تومان تسهیلات بلاعوض دریافت خواهند کرد.
وی اضافه کرد: علاوه‌بر کمک‌های بلاعوض، همچنین ۳۰ میلیون تومان نیز بابت خسارت به مددجویان توسط شرکت‌های بیمه پرداخت خواهد شد تا امدادگران قادر باشند منازل خود را نوسازی و بازسازی کنند.
وی افزود: در فاز نخست کمک‌رسانی به مددجویان آسیب‌دیده زلزله قطور، بسته‌های حمایتی شامل کالاهای اساسی و ضروری به ارزش سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است که در حال توزیع
در میان آنهاست.
وی با‌اشاره به اینکه مراکز نیکوکاری نیز در سطح استان فعال شده و هر روز اعزام محموله توسط آنها صورت می‌گیرد، بیان کرد: ۲۰۷ باب از واحدهای مسکونی مددجویان زلزله‌زده به‌طور کامل تخریب شده است و ۱۳۸ باب نیز به تعمیرات کلی و جزئی نیاز دارند که هزینه‌های آنها توسط کمیته امداد تامین خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان‌غربی گفت: در مناطق زلزله‌زده خوی، ۲۰۰ خانوار جدید نیز تحت حمایت کمیته امداد قرار گرفتند که با احتساب این خانوارها پرداختی کمیته امداد در این منطقه ۲ برابر خواهد شد.