کد خبر: ۱۸۴۱۷۸
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۸

حوادث کوتاه از کشور


      
      احتکار دستکش بهداشتی
قم- خبرنگار کیهان‌: فرمانده انتظامی استان  قم از کشف دستکش‌های  بهداشتی احتکار شده در قم خبر داد.  سرتیپ «عبدالرضا آقاخانی» اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت عمومی پلیس استان  پس از اطلاع از محل دپو و احتكار مقدار زيادي دستکش بهداشتی در یک انبار در قم، بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند. اين مقام انتظامي ادامه داد: ماموران پس از شناسايي محل دپو مورد نظر با هماهنگي مقام قضایي وارد محل شده و طی بازرسي صورت گرفته 447 هزار و 100 عدد انواع دستکش لاتکس و یک بار مصرف و همچنین 96 عدد الکل 450 سی‌سی را کشف و در اين رابطه یک متهم دستگیر شد.
قاچاق دام
رشت- خبرنگار کیهان: فرمانده انتظامي آستارا از كشف دام  قاچاق در این شهرستان خبر داد.  سرهنگ «محمد نمازي» اظهار داشت: ماموران ايست‌ و بازرسي سه‌راه قلعه حين كنترل وسايل نقليه عبوري در محور مواصلاتي به يك دستگاه خودرو باري نيسان مشكوك شده و آن را براي بررسي بيشتر متوقف كردند. اين مقام انتظامي افزود: در بازرسي از خودرو مورد نظر كه به صورت دو طبقه بود، 35 رأس گاو قاچاق كشف شد.  وي با اشاره به اينكه در اين رابطه متهم 47 ساله دستگير و به مرجع قضایي معرفي شد تصريح كرد: كارشناسان ارزش ريالي دام‌هاي كشف شده را 3 ميليارد و 200 ميليون ريال برآورد كردند.
دستگیری محتکر
ساری- خبرنگار کیهان: معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان  مازندران از دستگیری هفت محتکر لوازم بهداشتی و ضدعفونی‌کننده در اجرای طرح مقابله با شیوع بیماری کرونا خبر داد‌.  سرهنگ علی عارف‌نژاد از پلمب  156 واحد صنفی متخلف در سطح استان خبر داد.
وی از کشف 537 هزار و 900 عدد انواع دستکش، 20 هزار و 30 عدد ماسک، یک هزار و 243 لیتر الکل و مواد ضد‌عفونی‌کننده و 53 هزار عدد سایر لوازم بهداشتی از محتکران خبر داد.
کشف بیت کوئین
خرم‌آباد- خبرنگار کیهان‌: فرمانده انتظامی استان لرستان از کشف دستگاه ماینر (بیت کوئین) در شهرستان «بروجرد» خبر داد.
سرتیپ «حاجی محمد مهدیان‌نسب» گفت: در راستای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز و در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت یک نفر در امر  استخراج ارز دیجیتال در «بروجرد» بررسی موضوع در دستور کار پلیس  قرار گرفت.
وی تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیس و با همکاری سربازان گمنام امام زمان(عج) در عملیاتی ضربتی محل استخراج ارز دیجیتال مورد بازرسی قرار گرفت که 78  دستگاه ماینر ، یک دستگاه ترانس برق و 100 متر کابل  کشف و یک نفر در این رابطه دستگیر شد.
وی با بیان اینکه كارشناسان، ارزش دستگاه‌هاي مكشوفه را 12 میلیارد ريال اعلام کردند افزود‌: متهم به مراجع ذی‌صلاح معرفی شد.
سارق در دام
اراک- خبرنگار کیهان‌: فرمانده انتظامي استان مرکزی از شناسايي و دستگيري اعضاي يك باند سرقت در ساوه خبر داد.
سرتیپ«حسن مفخمي شهرستاني» گفت: در مراحل تحقيقات مشخص شد كه سارقان در بسياري از موارد با سرقت خودروهاي مدل پایين و خودروهايي كه از لحاظ امنيتي داراي ايمني كمتري هستند، وسايل و تجهيزات آنها را باز كرده و در محدوده‌اي دورتر از محل سرقت رها مي‌كنند.
وی تصريح كرد: در يك عمليات غافلگيرانه هر پنج نفر عضو اين باند دستگير و براي تكميل تحقيقات به يگان انتظامي منتقل شدند.
وي ادامه داد: در انجام بازجويي‌هاي پليس و با توجه به اسناد و مداركي كه در روند تحقيقات كارآگاهان پليس به دست آمد، اعضاي اين باند به سرقت 10 دستگاه خودرو و 33 فقره سرقت داخل خودرو اعتراف كردند.
قاچاق كالا
همدان- خبرنگار کیهان‌: فرمانده انتظامی استان همدان‌، از کشف كالای قاچاق و ارز توسط ماموران پلیس آگاهی استان خبر داد.  سرتیپ «کامرانی صالح» گفت‌: طرح سراسري مبارزه با قاچاق كالا و ارز توسط ماموران پلیس آگاهی استان همدان با به كارگيري تمامي امكانات و تجهيزات موجود‌، همزمان با سراسر كشور آغاز شد. وي افزود: در طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز طی  مدت 72 ساعت‌، مجموعا 18 میلیارد و 432 میلیون ريال كالاي قاچاق شامل: پوشاك، لوازم آشپزخانه، دارو و چاي خارجي كشف شد.
وی اضافه کرد: در اين راستا، 27 متهم دستگير، 25 فقره پرونده تشكيل و شش دستگاه خودرو توقيف و تحويل پاركينگ شد.