زندانی محکوم به قصاص بخشیده شد
پرونده قتل عمد زندانی محکوم به قصاص پس از تحمل هشت سال حبس به صلح و سازش ختم و زندانی بخشیده شد.
رئیس شوراهای حل اختلاف هرمزگان گفت: این زندانی در آستانه میلاد باسعادت امام علی(ع)، با تلاش اعضای شورای حل اختلاف ویژه زندان مرکزی بندرعباس از مجازات رهایی یافت. مظفر حمزهیی، در توضیح جزئیات این پرونده ابراز داشت: در سال ۸۹ پروندهای با موضوع قتل عمد در یکی از شعبههای کیفری استان مطرح و پس از طی مراحل رسیدگی منجر به صدور حکم قصاص شد.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری هرمزگان اضافه کرد: در پی صدور این حکم، اعضای شورای حل اختلاف ویژه زندان مرکزی بندرعباس در راستای نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش، تلاشهای بیوقفه خود را آغاز کردند.
حمزهیی عنوان کرد: پس از برگزاری چندین نشست با حضور اولیاء دم، خوشبختانه نشستها منجر به جلب رضایت برای این جوان ۳۲ ساله شد و از مجازات قصاص رها شد.
مدیرکل زندانهای هرمزگان نیز شهریورماه امسال اعلام کرد: اولیای دم مقتول برای رضای خدا و به حرمت ماه محرم از قصاص قاتل ۲۶ ساله در هرمزگان صرفنظر کردند.