محور تنگبستک هرمزگان به لار بسته شد
محور تنگبستک در استان هرمزگان به سمت لار (گردنه شورز) که از ششم مسدود شده تا ۲۵ اسفند ادامه دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای هرمزگان گفت: این اقدام در راستای اجرای عملیات بهسازی و اصلاح نقطه حادثهخیز گردنه شورز به طول ۲ هزار و ۹۰۰ متر به مدت ۱۹ روز مسدود میشود.
یوسف عابدینی افزود: شروع و پایان روزانه این عملیات از ساعت ۷ صبح تا ۱۷ عصر است و در همین راستا، مسیر انحرافی در مجاورت مسیر برای رفت و آمد خودروها در نظر گرفته شده است.
در حوزه شهرستان بستک ﺩﺭ ﻣﺴﯿﺮ ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﮋﯾﮏ ﺗﻨﮓﺧﻮﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺟﻨﻮﺏ ﺷﻬﺮ ﺟﻨﺎﺡ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻥ ﺑﺴﺘﮏ ﺁﻏﺎﺯ ﻭ ﺑﻪ ﻃﻮﻝ ﺣﺪﻭﺩ ۲۱ ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮ ﺩر ﺭﻭﺳﺘﺎﯼ ﻣﺮﺍﻍ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻥ ﺑﻨﺪﺭﻟﻨﮕﻪ ﺧﺎﺗﻤﻪ ﻣﯽﯾﺎﺑﺪ طرحهای متعددی راهسازی در این مسیر با هدف توسعه مسیرهای مواصلاتی استان هرمزگان و شهرستان لار از نظر ایمنی و رفت و آمد اجرا و در حال ساخت است.
بهرهبرداری و بهسازی طرح راه چاه سرمه به بستک، بهسازی و آسفالت ۶۵ کیلومتر این مسیر از محل اتصال به جاده کهورستان به لار تا تنگبستک از جمله این طرحهاست.