کد خبر: ۱۸۳۷۰۷
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۳

فعالیت تجاری مرز باشماق مریوان از سرگرفته شد

مدیرکل گمرکات کردستان از آغاز مجدد فعالیت تجاری در مرز باشماق مریوان خبر داد و گفت: از آنجا که مرز سیرانبند بانه همچنان بسته است فعالیت‌های تجاری در این مرز نیز به باشماق منتقل شده است.

بختیار رحمانی‌پور‌،  در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه بعد از اعلام شیوع بیماری کرونا در ایران و همچنین عراق محدودیت‌هایی در انجام مبادلات مرزی در مرزهای بین دو کشور از جمله سیرانبند و باشماق ایجاد شد، اظهار داشت: در کردستان مرزهای سیرانبند و باشماق تحت تاثیر شرایط پیش آمده قرار گرفتند و فعالیت تجاری و مسافری در آنها برای مدت (چهار روز) متوقف شد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر مرز سیرانبند بانه همچنان بسته است و طرف عراقی بازگشایی این مرز را به استقرار کادر پزشکی در این مرز مشروط کرده است به همین دلیل حجم ترافیک کامیون‌ها در سیرانبند به باشماق منتقل شد و هم‌اکنون صادرات و واردات کالا در باشماق بدون هیچ مشکلی در حال انجام است.
رحمانی‌پور یادآور شد: اجازه خروج ایرانی‌ها از بخش مسافری مرز باشماق داده نمی‌شود ولی عراقی‌ها می‌توانند به کشورشان بازگردند و در مقابل هم ایرانی‌ها می‌توانند از این مرز وارد کشور شوند البته در بدو ورود توسط کادر پزشکی مستقر در مرز آزمایش و تست لازم از آنها گرفته می‌شود.