بهانه جدید مدعیان اصلاحات برای ساکت کردن منتقدان
پس از فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب در دیدار کارگزاران نظام در خصوص مسایل مهم کشور، برخی رسانه های وابسته به جریان مدعی اصلاح طلبی حمایت رهبری از دولت را بهانه ای برای ساکت کردن منتقدان قرار داده اند.
سرویس سیاسی-
پس از فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب در دیدار کارگزاران نظام در خصوص مسایل مهم کشور، برخی رسانه های وابسته به جریان مدعی اصلاح طلبی حمایت رهبری از دولت را بهانه ای برای ساکت کردن منتقدان قرار داده اند.
حضرت آیت الله العظمی خامنه ای ، 17 تیرماه در دیدار مسئولان، کارگزاران و جمعی از مدیران ارشد دستگاههای مختلف کشوری و لشگری، چند توصیه درخصوص رفتار با دولت داشتند و چند توصیه هم خطاب به دولت بیان کردند.حضرت آیتالله خامنهای درخصوص رفتار با دولت تأکید کردند: بنده دولت را تأیید و حمایت میکنم و از همه توانی که در اختیار دارم، برای حمایت از دولت استفاده خواهم کرد و به مسئولان بلندپایه دولت اعتماد دارم.
ایشان با اشاره به حمایت خود از همه دولتهای منتخب مردم، در دورانهای گذشته، افزودند: همه این دولتها دارای نقاط مثبت و نقاط منفی بودند و نقد دولتهای گذشته باید بصورت کارشناسی باشد و نقد در منبرهای عمومی خیلی به مصلحت نیست.
رهبر معظم انقلاب اسلامی گفتند: البته درخصوص دولت کنونی نیز هرگونه نقدی، باید منصفانه و محترمانه و دلسوزانه و به دور از هرگونه مچگیری و اذیت رساندن به دولت باشد.
همانطور که معظم له تاکید فرمودند حمایت های ایشان شامل حال دولت فعلی و همه دولت های قبلی بوده است ، اما متاسفانه جریان مدعی اصلاح طلبی در یک اقدام مزورانه سعی در مصادره به مطلوب این بخش از تاکید رهبر معظم انقلاب دارد.
این جریان با انتشار مطالب و گزارش هایی مبنی بر فصل الخطاب بودن بیانات رهبری برای منتقدین دولت خط و نشان کشیده و آنها را متهم به عدم تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری کردند؛ «این بیانات شاید فرمان ایست برای کسانی باشد که یک روز در سرمقاله روزنامهشان اقدام به فرافکنی کرده، یک روز در مجلس اقدام به جمعآوری نامه و امضا علیه دولت میکنند و یک روز از تریبونهای دیگری که در اختیار دارند برای فشار به بدنه دولت استفاده میکنند. تناقضی آشکار خواهد بود که نهاد یا روزنامهای خود را در چارچوب ولایت تعریف کند اما بخواهد فراتر از ایشان اقدام به اظهارنظر درباره دولت برخاسته از رای مردم کند...»
این خط و نشان ها و ادعای فصل الخطاب دانستن بیانات رهبر معظم انقلاب در حالی است که همین جریان روزی برخلاف نظر رهبر معظم انقلاب دولت آقای هاشمی رفسنجانی را به شدت تخریب و وی را با القابی همچون " عالیجناب سرخپوش " و ... مورد هجمه قرار داده و به نوعی مانع حضور وی در مجلس ششم شدند. همین جریان طی 8 سال شدیدترین تخریب ها را علیه دولت های نهم و دهم به رغم حمایت های رهبری از این دولت ها انجام دادند که همچنان نیز با شدت و حدت ادامه دارد. اما امروز با ژست تبعیت از فرامین رهبری معظم انقلاب درصدد بستن راه انتقاد و نقد منصفانه از عملکرددولت هستند.
رهبر معظم انقلاب در همین جلسه تاکید فرمودهاند که نقد دولتهای گذشته باید بصورت کارشناسی باشد و نقد در منبرهای عمومی خیلی به مصلحت نیست. آیا جریان مدعی اصلاحات و برخی رخنه کنندگان در دولت یازدهم، در همین مدت یک سالی که از عمر دولت می گذرد تا چه اندازه خود را متعهد به پیروی از این تاکید معظم له دانسته اند.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از فرمایشات خود به شعار دولت یازدهم، یعنی «اعتدال» اشاره کردند و افزودند: اعتدال شعار بسیار خوب و مورد تأیید است زیرا افراط همواره محکوم است.
ایشان خطاب به دولتمردان افزودند: مراقب باشید که برخی در صحنه سیاسی کشور، با شعار اعتدال، جریانهای مؤمن را کنار نزنند زیرا همین جریان مؤمن است که در مواقع خطر زودتر از همه سینه سپر میکند و در مشکلات نیز، دولت را به طور واقعی کمک میکند.
این تاکید رهبر معظم انقلاب به دولت نشات گرفته از برخی رفتار های تند و افراطی مدعیان اصلاح طلبی است که امروز با رخنه در دولت یازدهم لباس” اعتدال " بر تن کرده اند ، علیه منتقدان و دلسوزان نظام است . این در حالی است که معظم له 19 بهمن سال گذشته در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش تاکید فرموده بودند که " مسئولین دولتی با منتقدین با شرح صدر رفتار کنند.”
بنابراین حمایت های رهبر معظم انقلاب از روسای جمهور در هر دولت را برای ادامه کار و تلاش آنان در مسیر نظام اسلامی است و این حمایت ها موجب نقد نکردن منصفانه از عملکرد دولتها نیست.
جریان مدعی اصلاحات درحالی دیگران را به تبعیت و فصل الخطاب دانستن بیانات رهبری فرا میخواند که معظم له مواضع متعدد دیگری -از جمله درباره فتنه88- نیز دارند و ظاهرا این جریان تنها آنچه را مطلوب خود باشد، فصل الخطاب می داند.