کد خبر: ۱۸۳۵۱۹
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۷

اخبار کوتاه از فوتبال


 
 تابش برکنار شد؛ نیکفر سرپرست جدید سپاهان
با اعلام باشگاه سپاهان مسعود تابش از مدیرعاملی باشگاه برکنار و منوچهر نیکفر به عنوان سرپرست تا تعیین مدیرعامل، منصوب شد.
در پی اتفاقات دیدار برابر پرسپولیس و حکم این مسابقه که با نتیجه 3 بر صفر به ضرر باشگاه اصفهانی اعلام شد و 150 میلیون تومان جریمه نقدی روی دست سپاهان گذاشت، فشارهای زیادی به مدیران این باشگاه وارد شد و دیروز برای بررسی شرایط ایجاد شده، هیئت‌مدیره جلسه‌ای اضطراری تشکیل داد. تابش که مسئولیت مستقیم در عدم حضور تیم فوتبال سپاهان در دیدار برابر پرسپولیس را برعهده داشت، دیروز پیش از ورود به جلسه هئیت مدیره؛ نامه استعفای خود را آماده کرده بود و به اعضای هیئت‌مدیره تقدیم کرد تا این موضوع بحث اصلی جلسه مدیران باشگاه سپاهان باشد. در پایان این جلسه با استعفای مسعود تابش موافقت شد ولی کاپیتان سابق سپاهان که تجربیات بسیار زیادی در حوزه‌های مختلف مدیریتی دارا است، همچنان به عنوان یکی از اعضای هیئت‌مدیره در باشگاه فعالیت خواهد کرد.در این جلسه تصمیم گرفته شد تا پایان هفته جاری مدیرعامل جدید سپاهان انتخاب شود، و منوچهر نیکفر رئیس‌هیئت‌مدیره باشگاه به عنوان سرپرست باشگاه تا انتخاب مدیرعامل بعدی انتخاب و معرفی شد.سپاهان که یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی رقابت‌های لیگ نوزدهم بود، پس از حکم کمیته انضباطی و همین‌طور تساوی برابر همشهری، حالا اختلافی 10 امتیازی با صدر جدول دارد و کار امیرقلعه نویی و شاگردانش حالا سخت‌تر از هر زمان دیگری طی فصل شده است.
فیفا پرسپولیس‌ را محکوم کرد
کمیته حل اختلاف فیفا باشگاه پرسپولیس را به پرداخت ۲۳ هزار دلار به گابریل و پرداخت ۵ درصد سود محکوم کرد. کمیته حل اختلاف فیفا رای خود درخصوص شکایت فرناندو گابریل از پرسپولیس را اعلام کرد، طبق این رای پرسپولیس به پرداخت ۲۳۰۰۰ هزار دلار به علاوه سود ۵ درصدی سالیانه آن (از تاریخ ۱۲ سپتامبر ۲۰۱۸ تا تاریخ پرداخت) محکوم شده است.در صورتی که مبلغ ذکر شده طی ۴۵ روز آتی به گابریل پرداخت نشود باشگاه پرسپولیس تا روز پرداخت این وجه از سه پنجره نقل و انتقالاتی ملی و بین‌المللی متوالی محروم می‌شود. این محرومیت بلافاصله بعد از پرداخت وجه و قبل از کامل شدن دوره تحریم برداشته می‌شود.در این رای آمده است در صورتی که مبلغ رای و سود مربوطه در پایان سه پنجره تحریم پرداخت نشود موضوع برای صدور رای به کمیته انضباطی ارجاع داده می‌شود.
فتح‌الله‌زاده: تا ۲۰ اسفند برای فرار از محرومیت فرصت داریم
سرپرست باشگاه استقلال خواستار تعطیلی لیگ برتر فوتبال به دلیل فراگیر شدن ویروس کرونا شد و گفت: بازیکنان در معرض استقبال هواداران و دست دادن با آنها هستند.
علی فتح‌الله‌زاده در نخستین روز از حضورش در باشگاه استقلال به عنوان سرپرست باشگاه گفت: سال‌هاست که ما دنبال ستاره می‌گردیم. امیدوارم خدا توفیق دهد که بتوانم مطابق قولی که به هواداران دادم، ستاره سوم را ظرف برنامه‌ای سه ساله به هواداران تقدیم کنیم.سرپرست باشگاه استقلال درخصوص بدهی سنگین این باشگاه تصریح کرد: بخشی از آن را می‌دانم و بخشی از آن هم دوستان گزارش دادند. همیشه بدهی‌ها بوده، اما الان بدهی سنگینی داریم. باید پیش از پایان سال، بدهی خارجی را که زمان‌بندی دارد پرداخت کنیم و پس از عید نوروز با برنامه‌ریزی بهتر، به حل و فصل سایر بدهی‌ها بپردازیم که به مشکل نخوریم.سرپرست باشگاه استقلال درخصوص بدهی این باشگاه به ایسما گونکالوس و گادوین منشا اظهار داشت: الان که به باشگاه آمدم، گفتند مهلت یکی از این بدهی‌ها تا بیستم (اسفند) است و اگر پرداخت نشود، از نقل و انتقالات محروم می‌شویم. رقم یکی از این بدهی‌ها، دو میلیارد تومان است. مشکلات زیادی داریم که باید با همفکری و همدلی با دوستان، آن را حل کنیم.
 
captcha