کد خبر: ۱۸۳۴۳۵
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۷

احیای ۳۰۰ هکتار از باغ‌های موز در زرآباد



  مدیر جهاد کشاورزی کنارک سیستان و بلوچستان گفت: تا کنون ۳۰۰ هکتار از باغ‌های موز زرآباد که بر اثر سیلاب آسیب‌دیده بود با همکاری بنیاد برکت، سازمان جهاد کشاورزی و مشارکت کشاورزان رسوب‌برداری شده است.
محمدسعید اولیایی اظهار داشت: در سیل اخیر به سه هزار و ۵۰۰ هکتار از باغ ‌های موز شهرستان کنارک در منطقه زرآباد آسیب جدی وارد شد که تاکنون ۳۰۰ هکتار آن احیای مجدد شده است.
وی افزود: هزار هکتار از باغ‌های موز کنارک در اثر هجوم سیلاب و رسوبات به کلی نابود شده که باید احیا شود.
مدیر جهاد کشاورزی کنارک بیان کرد: تامین نهال مورد نیاز احیای باغ‌های  بخشی از محل پاجوش موز موجود در منطقه و بخشی نیز از طریق نهال کشت‌بافتی مراکز تولید نهال تامین خواهد شد و انتظار داریم برای تسریع در امر احیای موزستان‌های منطقه زرآباد اعتبارات و امکانات بیشتری در اختیار مجریان بازسازی قرار گیرد.
وی گفت: ۷۰ کیلومتر جاده دسترسی به مزارع و باغ‌ها  نیز که بر اثر سیل تخریب شده بود در حال بازسازی است.
اولیایی خاطرنشان کرد: تا قبل از سیل اخیر از چهار هزار و ۶۰۹ هکتار باغ‌های شهرستان، چهار هزار هکتار به موزستان اختصاص داشت و سالانه ۱۲۲ هزار و ۵۰۰ تن موز از آن برداشت می‌شد.
زرآباد از توابع شهرستان کنارک با هفت هزار نفر جمعیت در جنوبی‌ترین نقطه استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.