کد خبر: ۱۸۳۱۹۲
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۳

بزرگ‌ترین سیلوی شرق کشور در استان سمنان احداث می‌شود

رئیس ‌سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: سیلوی ۱۰۰ هزار تنی در حال احداث در شهرستان گرمسار به عنوان بزرگ‌ترین سیلوی شرق کشور در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار تابستان سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

سید حسن میرعماد ابراز داشت: احداث سیلوی ۱۰۰ هزار تنی گندم در شهرستان گرمسار طرحی ملی است که اکنون با ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است و پیش‌بینی می‌شود برای ذخیره گندم در سال آینده مورد استفاده قرار گیرد.
وی بیان کرد: طرح سیلوی ۱۰۰ هزار تنی با تامین اعتبار از سوی بانک توسعه اسلامی و دولت در حال ساخت است و طبق قرار داد، 89/2 درصد اعتبارات مورد نیاز از سوی بانک و 10/8 درصد از سوی دولت تامین می‌شود.
میرعماد تصریح کرد: بانک توسعه اسلامی 18/96 میلیون یورو و دولت ۱۹۰ میلیارد ریال برای ساخت سیلوی ۱۰۰ هزار تنی در گرمسار سرمایه‌گذاری کرده است.
captcha