کد خبر: ۱۸۳۱۴۷
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۲

عبور مسافران از مرز دوغارون متوقف شد

رئیس ‌اداره ترانزیت اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: از صبح روز دوشنبه تردد مسافر بین ایران و افغانستان در مرز دوغارون شهرستان تایباد خراسان رضوی به درخواست کشور همسایه و با هدف جلوگیری از شیوع احتمالی کرونا متوقف شد.

حمید محمدی‌، در گفت‌وگو با ایرنا افزود: تاکنون روزانه به طور میانگین دو هزار و ۵۰۰ مسافر در این مرز تردد داشته‌اند که ۹۰ درصد آنها از اتباع افغانستان بوده‌اند.
وی ادامه داد: البته تردد ناوگان باری و ترانزیتی در مرز دوغارون همچنان ادامه دارد و در این خصوص محدودیتی اعمال نشده است.
رئیس ‌اداره ترانزیت اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان‌رضوی گفت: کشور ترکمنستان هم پیش از این تردد اتباع خود را در سه مرز سرخس، لطف‌آباد و باجگیران محدود کرده بود و از روز یک‌شنبه علاوه ‌بر توقف تردد مسافر بر تردد کامیون‌ها نیز محدودیت‌های جدید به منظور جلوگیری از شیوع احتمالی کرونا اعمال کرد.
محمدی افزود: از روز گذشته ترکمنستان از ورود هرگونه کامیون با ملیتی به جز ترکمنستان به خاک خود جلوگیری کرد و از سوی دیگر تنها به کامیون‌های دارای ملیت سایر کشورها اجازه خروج از ترکمنستان و ورود به ایران را می‌دهد.
روزانه بیش از دو هزار و ۵۰۰ مسافر خارجی در بدو ورود به چهار پایانه مرز زمینی استان خراسان رضوی در واحدهای قرنطینه از نظر بهداشتی مورد بررسی قرار
می‌گیرند.