با هدف پیشگیری از شیوع کرونا
مهدهای کودک و مدارس استان تهران امروز تعطیل است
تمام مدارس شهر و شهرستانهای استان تهران بهدلیل جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، امروز سهشنبه تعطیل است.
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران به فارس گفت: تمام مدارس شهر تهران سهشنبه 6 اسفند تعطیل است.
مسعود ثقفی افزود: این تعطیلی مربوط به تمام مدارس دولتی و غیردولتی، مهدهای کودک تحت پوشش بهزیستی و پیش دبستانیها و مراکز آموزشی است.
ثقفی تصریح کرد: اگر مدرسه یا آموزشگاهی تحت هر شرایطی به این تعطیلات توجه نکرده و دانشآموزان را به مدارس یا آموزشگاه بکشانند، برخورد خیلی جدی خواهد شد.
رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران نیز گفت: مقرر شد با توجه به لزوم پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و رعایت نکات بهداشتی و ایمنی، مدارس شهرستانهای استان تهران، روز سهشنبه 6 اسفند تعطیل شود.
عباس معبودی، توجه به حفظ سلامت دانشآموزان را اولویت اصلی آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران عنوان کرد و افزود: رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی در کنترل شیوع این بیماری نقش بهسزایی دارد که امیدواریم دانشآموزان و اولیای آنها با آگاهی و شناخت لازم در جلوگیری از شیوع آن اقدامات لازم را بهکار بگیرند.
معبودی با اشاره به دغدغه اولیاء، آمادهسازی فضای مدارس را از دیگر اولویتهای این تعطیلی عنوان کرد و گفت: در صورت آماده نشدن محیط مدارس برای حضور توأم با سلامت برای دانشآموزان، در مورد تعطیلی در روزهای آتی تصمیمگیری و متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد.