کد خبر: ۱۸۳۰۸۸
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۵

عملیات انتحاری در سیستان و بلوچستان ناکام ماند

جانشین مرزبانی ناجا در مراسم تشییع شهید مرزبانی در قرچک گفت: دشمنان از شرکت مردم در انتخابات دوم اسفند عصبانی بوده و بنا داشتند تا با اعزام گروه های تروریستی به برخی شهرهای استان سیستان و بلوچستان در جمع مردم عملیات انتحاری انجام دهند که با هوشیاری نیروهای امنیتی آنان نتوانستند اقدامات شوم خود را عملی کنند.

به گزارش ایرنا، سرتیپ احمدعلی گودرزی دیروز (دوشنبه) در آئین تشییع پیکر شهید احمد توکلی کوچکسرایی که در درگیری با اشرار در هنگ مرزی جکیگور استان سیستان و بلوچستان به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود گفت: دشمنان ایران اسلامی تلاش داشتند که با تحریم انتخابات و جدا کردن مردم از اصل انقلاب اسلامی، به نظام مقدس جمهوری اسلامی ضربه وارد کنند.
وی افزود:  حضور با صلابت مردم ایران اسلامی در انتخابات دوم اسفند، مایه عصبانیت آمریکا، انگلیس و عربستان سعودی خبیث شد و آنان تلاش کردند که با تدارک اقدامات خرابکارانه، شیرینی جشن حضور را به کام  مردم تلخ کنند.
گودرزی تصریح کرد: دشمنان از همان لحظات اولیه حضور مردم در انتخابات، تلاش داشتند تا با عملیات انتحاری، این حضور را تحت‌الشعاع قرار دهند، اطلاعات نیروهای مسلح و مرزبانی کشور نشان می‌داد که عوامل استکبار تلاش داشتند که با استفاده از خیمه‌هایی که اطراف کشور برپا کرده‌اند وارد ایران شده و مردم را با انفجارات خود به شهادت برسانند.
گودرزی افزود: مرزبانان غیور و مظلوم ایران اسلامی و این شهید سرافراز، مردانه در برابر ۱۵ نفر از اشراری که تنها دقایقی پس از پایان انتخابات قصد تصرف یکی از یگان‌های انتظامی داشتند، ایستادگی کرده و اجازه ندادند که این افراد وارد کشور شوند.
وی اظهار کرد: شهید احمد توکلی با وجود آنکه چندین گلوله به پیکر پاک و مطهرش اصابت کرده بود، از مقاومت دست نکشید و نخستین شهید این حمله ناجوانمردانه شد.
جانشین مرزبانی ناجا افزود: یکی از شهدای این حمله ناجوانمردانه از برادران اهل تسنن بود و این شهادت نشان داد که توطئه استکبار در ایجاد اختلاف بین شیعیان و اهل تسنن، محکوم به شکست است و همه افراد با هر دین و مذهب از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع می‌کنند.
وی تصریح کرد: در این درگیری، تعدادی از اشرار توسط مرزبانان ایران اسلامی به هلاکت رسیدند که رد خون آنان، تا پاکستان رسیده که مستندات و سوابق این جنایت توسط نیروی انتظامی در اختیار وزارت امور خارجه قرار گرفته تا با شکایت از طریق مراجع بین‌المللی این موضوع پیگیری شود.