کد خبر: ۱۸۲۹۷۷
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۸

برف سنگین به هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی خلخال خسارت زد



مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل گفت: بارش برف اخیر در خلخال به هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی این شهرستان خسارت زده است.
فرهاد سبحانی، درحاشیه بازدید از واحدهای مسکونی خسارت دیده خلخال افزود: گزارش‌های اولیه حکایت از وارد شدن خسارت به ۵۰۰ واحد مسکونی شهری و یک هزار واحد مسکونی روستایی در مناطق مختلف این شهرستان حکایت دارد.
فریدون بابایی فرماندار و رئیس ستاد مدیریت بحران خلخال نیز گفت: میزان خسارت وارده از سوی تیم‌های کارشناسی مدیریت بحران در مناطق شهری و روستایی در حال بررسی و برآورد بوده و بزودی میزان خسارت وارده به تاسیات شهری و زیربنایی شهرداری‌ها ،سامانه گرمایشی مدارس ،تاسیسات آبرسانی روستایی، لوله‌کشی آب واحدهای مسکونی و تجاری، شبکه‌های برق شهری و روستایی، واحدهای تولیدی بخش کشاورزی از جمله مرغداری‌ها‌، دامداری‌ها، گلخانه‌ها و سایر بخش‌ها جمع‌بندی خواهد شد.
وی گفت: بر اثر بارش برف سنگین و کولاک شدید چند واحد گلخانه تولید گل رز هلندی آسیب دیده و تعداد زیادی ماهی در استخرهای پرورش ماهی تلف شده‌اند.
به‌گفته وی، برف و سرما همچنین موجب از بین رفتن تعداد قابل توجهی از زنبور عسل بومی این شهرستان شده و در بخش شاهرود خلخال نیز تعداد زیادی از درختان میوه باغ‌ها شکسته شده است.