کد خبر: ۱۷۹۲۷۳
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۹

نمایش آثار برجسته استاد داعی در موزه‌های جهان



اصفهان- خبرنگار کیهان:
آثار برجسته استاد رجبعلی داعی از پایه‌گذاران شیوه قلمزنی نقش برجسته شهرستان دهق اصفهان در موزه‌های بزرگ جهان به نمایش درآمده است.
استاد رجبعلی داعی از پایه‌گذاران شیوه قلمزنی نقش برجسته کشور است که از ویژگی‌های بارز و منحصر به فرد وی به کارگیری هنر قلمزنی در حیطه تصویرسازی و بیان موضوعات داستانی و حکایات قرآنی است.
استاد رجبعلی داعی متولد 1326 در شهرستان دهق اصفهان است که بسیاری از آثار وی در موزه‌ها و جشنواره‌های مختلف کشورهای جهان به نمایش درآمده است. بسیاری از آثار قلمزنی نقش برجسته وی بر ورق‌های مس، برنج و طلا به لحاظ حجمی‌بودن آثار در حیطه تصویرسازی همه را شگفت‌زده کرده است.
داستان حضرت یونس(ع) با موضوع فرمانروای دریاها، قربانگاه حضرت اسماعیل، طغیانگری فرعون و انقلاب حضرت موسی(ع)، قصه حضرت یوسف(ع) شامل پنج تابلو، ساخت مجسمه اولین شهید گمنام به ارتفاع چهار متر و نصب در ورودی شهر دهق، ساخت کتاب هشت سال دفاع مقدس و نصب در یادمان شهدای نجف‌آباد به شکل هشت ضلعی و ارتفاع 5 متر و تابلوهای خیره‌کننده فراوانی که در موزه‌ها به چشم می‌آید از جمله آثار شاخص استاد رجبعلی داعی است.
بسیاری از آثار این استاد به مجموعه‌های شخصی و نمایشگاه‌های بزرگ و معتبر جهان راه یافته‌اند که از آن جمله می‌توان نمایشگاه آثار برگزیده صنعتگران صنایع دستی کشورهای آسیا و اقیانوسیه و نمایشگاه‌های بین‌المللی صنایع دستی در مونیخ آلمان اشاره کرد.
ساخت گلدسته و کتیبه‌های بارگاه ملکوتی حرمین عسکریین، ساخت کتیبه، سن و ستون‌های ساختمان شورای نگهبان و ساخت بیش از 90 سکه از  چهره سرداران شهید به قطر 35 سانتیمتر و همچنین ارسال آثار حجمی به نمایشگاه بین‌المللی شارجه امارات و نیز دستمایه آثاری با موضوعات حماسی و عرفانی به گوشه گوشه‌های مختلف جهان از دیگر کارهای بزرگ استاد باید برشمرد.