کد خبر: ۱۷۸۶۶۷
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۱
سازمان غذا و دارو:

مشکل داروهای تالاسمی به دلیل معوقات بیمه‌هاست نه کمبود دارو

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد که مشکل نبود داروی آهن‌زدای بیماران تالاسمی در برخی داروخانه‌ها به معوقات بیمه‌ها به داروخانه‌ها و به تبع آن بدهی داروخانه‌ها به شرکت‌های پخش بازمی‌گردد.




در پی برخی اخبار مبنی بر کمبود شدید داروی آهن‌زدای بیماران تالاسمی و نامه رئیس ‌دفتر ریاست‌جمهوری به وزیر بهداشت در این باره، سخنگوی سازمان غذا و دارو به ایسنا گفت: هیچ کمبودی در زمینه داروی دسفرال وجود ندارد و آنچه که انجمن تالاسمی مطرح کرده است، توجه به بدهی برخی داروخانه‌ها در برخی شهرها است که به دلیل بدهی‌هایشان به شرکت‌های پخش ممکن است دارو در اختیارشان قرار نگیرد.
کیانوش جهانپور افزود: بنابراین در اصل داروی دسفرالِ بیماران تالاسمی کمبودی نداریم و میزان کافی از دارو وجود دارد. حتی برای ماه‌های آتی نیز ذخیره مناسبی از داروی دسفرال را داریم. بنابراین موضوع به معوقات بیمه‌ها به داروخانه‌ها و به تبع آن بدهی داروخانه‌ها به شرکت‌های پخش بازمی‌گردد که باعث شده برخی داروخانه‌ها نتوانند دارو را تامین کنند.