کد خبر: ۱۷۸۶۱۳
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۶
فهرست نهایی تیم فوتبال امید ایران برای انتخابی المپیک اعلام شد

استیلی: بهترین‌های فنی و اخلاقی را انتخاب کردیم

اسامی ۲۳ بازیکن نهایی تیم فوتبال امید ایران به منظور حضور در مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا و رقابت‌های انتخابی المپیک ۲۰۲۰ اعلام شد.





در پایان اردوی آماده‌‌سازی قطر و در آستانه اعزام تیم المپیک فوتبال امید به مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا در تایلند، کادر فنی فهرست نهایی این تیم را اعلام کرد.بر این اساس معراج اسماعیلی، حبیب فرعباسی، مهدی نوراللهی، امید نورافکن، عارف آقاسی، شاهین طاهرخانی، متین کریم‌زاده، مهران درخشان مهر، حسین ساکی، مجتبی نجاریان، سینا زامهران، محمد خدابنده لو، رضا دهقانی، مهدی مهدی خانی، امیر روستایی، امیرحسین حسین زاده، جعفر سلمانی، رضا شکاری، علی شجاعی، محمد محبی، مهدی قائدی، رضا جبیره و اللهیار صیادمنش ۲۳ بازیکن نهایی تیم ملی فوتبال امید ایران در مرحله نهایی رقابت‌های قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا در تایلند خواهند بود.
همچنین در صورت بروز مصدومیت جدی که مورد تأیید کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار بگیرد امکان جایگزینی بازیکن مصدوم از لیست رزرو اعلام شده به کنفدراسیون فوتبال آسیا (فهرست کلی ۵۰ نفره) وجود خواهد داشت.گفتنی است اعضای تیم فوتبال امید یکشنبه شب گذشته در پایان اردوی قطر به تهران بازگشتند و شامگاه ۱۱ دی ماه به منظور حضور در مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا راهی تایلند خواهند شد.
خط خورده‌ها
یونس دلفی مهاجم تیم شارلوا می‌توانست یکی از مهره‌های کلیدی تیم امید در رقابت‌های قهرمانی زیر 23 سال آسیا باشد اما مصدومیت اجازه نداد تا این بازیکن بتواند تیم امید را همراهی کند. با این وجود استیلی هنوز هم در خط حمله بازیکنان مطرحی مثل الهیارصیادمنش، مهدی قائدی و محمد محبی را دارد.
محمدرضا آزادی مهاجم تیم تراکتور نیز یکی دیگر از بازیکنان سرشناسی است که از لیست امیدها خط خورده است. محمد مسلمی‌پور از ماشین‌سازی و علی شهسواری از پیکان نیز دو بازیکن دیگر هستند که در آخرین اردوی تیم امید حضور داشتند و در نهایت از لیست کنار گذاشته شدند. امید دره، رضا جعفری، مهیار جباری، محمد شریفی از سایپا نیز دیگر خط خورده‌های تیم امید هستند.
عارف غلامی مدافع تیم استقلال نیز یکی از سرشناس‌ترین بازیکنانی است که پیش از اردوی آخر تیم امید نامش در بین نفرات حضور نداشت.
برنامه بازی‌های ایران
بازی‌های گروه C مرحله نهایی رقابت‌های قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا و انتخابی بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ با حضور تیم‌های المپیک ایران، ازبکستان، کره‌جنوبی و چین در شهر سونگخلا و استادیوم تینسولانون تایلند برگزار می‌شود. برنامه دیدارهای تیم المپیک کشورمان در رقابت‌های نهایی و مرحله گروهی به این شرح خواهد بود:
گروه C
پنجشنبه 19 دی 1398
*امید ازبكستان.............................................................................امید ایران(ساعت13:45)
*امید کره جنوبی.........................................................................امید چین(ساعت16:45)
یکشنبه 22 دی 1398
*امید ایران.........................................................................امید کره جنوبی(ساعت13:45)
*امید چین.............................................................................امید ازبكستان(ساعت16:45)
چهارشنبه 25 دی 1398
*امید ازبكستان.................................................................امید کره جنوبی(ساعت13:45)
*امید چین....................................................................................امید ایران(ساعت13:45)
همچنین در مرحله دوم رقابت‌ها تیم‌های اول و دوم گروه‌های سوم و چهارم روز یکشنبه ۱۹ ژانویه در بانکوک به مصاف هم خواهند رفت.
استیلی: تلاش کردیم منصفانه و منطقی تصمیم‌گیری کنیم
سرمربی تیم فوتبال امید ایران با اشاره به اعلام فهرست نهایی بازیکنان این تیم گفت:همه نفراتی که در این دو سال حتی یک روز در کنار ما بودند عضو تیم امید ایران هستند.
حمید استیلی با بیان لیست نهایی ۲۳ نفره تیم فوتبال امید ایران گفت: هیچ تفاوتی بین بازیکنان مختلف قائل نبودم. بسیاری از این بچه‌ها در بازی‌های آسیایی جاکارتا همراه بودند. بسیاری در مرحله مقدماتی و خیلی‌ها در تمرینات آمدند و به هر دلیل نتوانستند امروز در فهرست نهایی ما قرار بگیرند. با این وجود همه نفراتی که در این مدت حتی یک روز در کنار تیم امید بودند عضو این تیم محسوب می‌شوند و ان‌شاءالله در صورتی که صعود به المپیک محقق شود همه آنها در این افتخار سهیم هستند. من شب گذشته در فرودگاه هم با بچه‌ها صحبت کردم و از آنها تشکر کردم که در این مدت کنار ما بودند.
سرمربی تیم امید درخصوص شاخص‌های انتخاب ۲۳ بازیکن نهایی گفت: من و دستیارانم صادقانه و بدون تعارف درخصوص همه موضوعات صحبت کرده‌ایم و وجدانمان آسوده است که به جز شایستگی فنی و اخلاقی هیچ عامل دیگری در این انتخاب دخیل نبوده است. بارها گفتم سخت‌ترین کار انتخاب فهرست نهایی است چون واقعا در بعضی از پست‌ها فاصله فنی بسیار کم بود اما به هیچ چیزی به جز شایستگی فنی و اخلاقی بازیکنان در این انتخاب توجه نکردیم. انتخاب بین این نفرات واقعا سخت بود و عبور از نام بعضی از بازیکنان برای خود من مشکل بود اما تلاش کردیم منصفانه و منطقی تصمیم‌گیری کنیم.
علت خروج نام دلفی از لیست
استیلی پیرامون علت خروج نام یونس دلفی از لیست بازیکنان تیم امید نیز گفت: دلفی بازیکن بسیار خوب و شایسته‌ای است که در مسابقات زیادی کنار ما بود اما آقایان خانلری و دکتر شهاب از کمیته پزشکی به من اعلام کردند بر اساس اعلام پزشک باشگاه شارلوا ایشان مصدوم است و حتی در ۳ هفته گذشته تمرین نداشته‌، به هر صورت من با خود دلفی صحبت کردم که گفت مصدومیتش رفع شده با این وجود از او خواستیم در تهران حاضر شود و تست‌های آمادگی جسمانی و پزشکی را پشت سر بگذارد که متاسفانه باشگاه شارلوا با این درخواست مخالفت کرد و دلفی نتوانست به تهران بیاید. این موضوع برای ما اهمیت زیادی داشت چرا که نمی‌توانیم روی انتخاب نفرات با وجود مصدومیت ریسک کنیم. سعی کردیم آماده‌ترین بازیکنان را بر مبنای تست‌ها و حضور در شرایط مسابقه انتخاب کنیم.
سرمربی تیم المپیک در پایان خاطرنشان کرد:شرایطی که در این روزهای اخیر پیش آمده و اتفاقات فدراسیون شوک بزرگی به ما وارد کرد و واقعا تحت تاثیر این اتفاق قرار داریم. آقای تاج در این مدت همیشه حامی تیم امید بودند و البته در حال حاضر هم نگرانی‌هایی برای وضعیت تیم داریم. خود من از صبح در فدراسیون و مرکز ملی فوتبال حضور دارم و بعد از سفر هنوز به منزل نرفتم. امیدواریم این شرایط و اتفاقات به بهترین شکل طی شود و تیم المپیک در آستانه این رویداد مهم متضرر نشود.
captcha