kayhan.ir

کد خبر: ۱۷۸۳۴۱
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۴
رئیس سازمان خصوصی‌سازی خبر داد

واریز سود سهام عدالت از اول اسفند

رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفت: برای مشخص شدن اینکه چه میزان سود سهام به مردم تعلق می‌گیرد باید تا ماه بهمن صبر کرد، اما به طور حتم تا ماه اسفند سود در نظر گرفته شده واریز می‌شود.




به گزارش پژوهشکده پولی و بانکی، علیرضا صالح درباره میزان سود واریزی به حساب مشمولان گفت: رقم دقیق آن در وضع کنونی مشخص نیست و باید در ابتدا سود مدنظر از شرکت‌ها دریافت و سپس به حسابِ دارندگان سهم واریز شود.
وی افزود: برای مشخص شدن اینکه چه میزان سود سهام به مردم تعلق می‌گیرد باید تا ماه بهمن صبر کرد، اما به طور حتم تا ماه اسفند سود در نظر گرفته شده واریز می‌شود. سود‌هایی که از سوی شرکت‌ها در اختیار ما قرار می‌گیرد برای مردم است؛ بنابراین هر میزان سود به حساب سازمان واریز شود تا رقم آخر به مردم پرداخت خواهیم کرد.
رئیس سازمان خصوصی‌سازی در پاسخ پرسشی مبنی بر اینکه در ابتدا قرار بود سود سهام عدالت در ماه آذر به حساب مشمولان پرداخت شود، گفت: شرکت‌ها هشت ماه فرصت دارند تا سود را در اختیار ما قرار دهند و با توجه به اینکه مجامع آن‌ها در تیرماه برگزار شد تا پایان بهمن فرصت دارند که سود را به حساب سازمان واریز کنند.
صالح با بیان اینکه سهام عدالت تا آبان سال ۹۹ آزادسازی می‌شود و در اختیار مردم قرار می‌گیرد اضافه کرد: یکی از اهداف اصل ۴۴ قانون اساسی، تشویق مردم برای سرمایه‌گذاری در بورس است که امیدواریم این امر هرچه زودتر با آزادسازی سهام عدالت، محقق شود.
گفتنی است، در روزهای پایانی آذر ماه عسکری توکلی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه کشوری تعاونی‌های سهام عدالت درباره زمان پرداخت سود‌های این سهام گفته بود: سود‌های سهام عدالت از بهمن ماه امسال قابل پرداخت است. قرار است سهام عدالت پایان امسال آزاد شود که سازوکار عملیات آزادسازی آن در مجلس شورای اسلامی در حال بحث است.