آغاز بازیهای مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال
صعود پرسپولیس به نیمه نهایی با درخشش علیپور /پیروزی سخت نفت مسجد سلیمان
تیم فوتبال پرسپولیس با درخشش علی علیپور و پیروزی مقابل شهرداری ماهشهر به همراه نفت مسجدسلیمان موفق شد به مرحله نیمه نهایی جامحذفی راه پیدا کند.
سرویس ورزشی-
تیمهای فوتبال پرسپولیس و شهرداری ماهشهر در اولین بازی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال دیروز به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید. در این بازی که از ساعت ۱۵ و در ورزشگاه تختی آبادان آغاز شد، علی علیپور (۵۹ و ۷۲) برای پرسپولیس گلزنی کرد. به این ترتیب پرسپولیس راهی مرحله نیمه نهایی جام حذفی شد و باید منتظر سایر دیدارها و قرعه کشی برای مشخص شدن حریفش در نیمه نهایی باشد.
ترکیب پرسپولیس
گابریل کالدرون پرسپولیس را در این بازی با ترکیب متفاوتی نسبت به مسابقات قبل وارد زمین کرد. شجاع خلیل زاده، محسن ربیع خواه، مهدی ترابی و مهدی شیری نیمکت نشین بودند و بوژیدار رادشوویچ، محمدحسین کنعانی زادگان، سید جلال حسینی(کاپیتان)، محمد نادری (۴۶- مهدی شیری)، بشار رسن، احمد نوراللهی، وحید امیری، علی علیپور، سیامک نعمتی، کمال کامیابی نیا (۴۶- مهدی ترابی) و فرشاد احمدزاده (۷۴- محمد انصاری) از ابتدا در ترکیب قرار گرفتند.
پرسپولیس یک نیمه سردرگم
یک نیمه هجومی
نیمه نخست این مسابقه در مجموع کم موقعیت بود. بهترین فرصت پرسپولیس در دقیقه ۲۳ و روی شوت سیامک نعمتی به دست آمد که دروازه بان شهرداری ماهشهر توپ را به کرنر فرستاد. در دقیقه ۴۴ هم شوت احمد نوراللهی با اختلاف کم از کنار دروازه شهرداری به اوت رفت.
پرسپولیس در شروع نیمه دوم دو تغییر در ترکیب تیمش ایجاد کرد و مهدی شیری و مهدی ترابی به جای محمد نادری و کمال کامیابی نیا وارد زمین شدند. با این تعویضها، سیستم سرخپوشان هم هجومیتر شد و بازکردن دروازه حریف زمان زیادی نبرد. در دقیقه ۵۹ علی علیپور موفق شد کرنر ارسالی را با یک ضربه سر وارد دروازه شهرداری کند.
در دقیقه ۶۷ یکی از بازیکنان شهرداری ماهشهر که در حالت تک به تک با رادشوویچ دروازه بان پرسپولیس قرار داشت، در محوطه جریمه سرخپوشان روی زمین افتاد ولی موعود بنیادی فر داور مسابقه اعتقادی به پنالتی نداشت.
علیپور که بعد از گل اول روحیه خوبی به دست آورده بود، در دقیقه ۷۲ با پاس پشت پای وحید امیری موفق شد گل دوم خود را به ثمر برساند. شوکی که کالدرون در دیدار قبلی سرخپوشان به علیپور داد و وی را از ابتدا نیمکت نشین کرد در این بازی جواب داد و او زمینه پیروزی تیمش را فراهم کرد.
سنگ پرانی نقطه تاریک مسابقه
و ترک زمین توسط داور
هواداران منتسب به تیم شهرداری پیش از شروع مسابقه، اقدام به پرتاب سنگ به داخل زمین کرده بودند که مسئولان پرسپولیس اعلام کردند این اتفاق را گزارش میکنند. در دقایق پایانی نیمه دوم هم هواداران دو بار اقدام به پرتاب سنگ کردند که باعث شکسته شدن سر کمک داور دوم مسابقه شد. بنیادی فر داور مسابقه هم مجبور شد بازی را متوقف کند و پیش از اتمام زمان مسابقه، به رختکن برود. بازیکنان پرسپولیس هم به رختکن رفتند اما بعد از گذشت حدود ۱۰ دقیقه بازیکنان و داوران به زمین بازگشتند.
روند صعودی شاگردان تارتار ادامه دارد
در دیگر دیدار مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی نفت مسجد سلیمان از ساعت ۱۶:۴۰ در خانه میزبان شاهین بوشهر بود که این بازی در نهایت با برتری ۳ بر ۲ شاگردان تارتار به پایان رسید و مسجد سلیمانیها به جمع چهار تیم برتر جام حذفی راه یافتند.
وقت معمول این بازی در پایان ۹۰ دقیقه با تساوی ۲-۲ خاتمه یافت و مسجد سلیمانیها در دقیقه ۱۰۶ به گل سوم و پیروزی خود رسیدند تا به جمع چهار تیم برتر راه یابند.
گلهای شاهین شهرداری بوشهر را حسن نجفی در دقیقه 24 و بهمن سالاری در دقیقه 72 به ثمر رساندند و برای تیم میزبان نیز فرزاد حاتمی در دقیقه(35- پنالتی)، حسین ابراهیمی در دقیقه 87 و احمد الجبوری در دقیقه 106 گلزنی کردند.
شاهین بوشهر که تیم قعر نشین جدول ردهبندی لیگ برتر است و در این مسابقات تاکنون پیروز نشده، در جام حذفی عملکرد نسبتا خوبی داشت و با ۲ پیروزی مقابل خوشه طلایی ساوه و سایپا به این مرحله رسیده بود.
نفت مسجد سلیمان پیش از این و در مراحل قبلی گلگهر و شهر خودرو را مغلوب کرده بود و با پیروزی بر شاهین بوشهر به مرحله نیمه نهایی راه یافت.
سایر بازیهای مرحله یک چهارم نهایی
دو بازی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی یعنی دیدار استقلال با سپاهان و تراکتور با مس کرمان به تعویق افتاده و زمان برگزاری آن مشخص نیست.مشخص شدن بازیهای مرحله نیمه نهایی بعد از صعود تیمها به این مرحله و انجام قرعه کشی خواهد بود.